دانشگاه کردستان با نیروی دریایی همکاری می کند

به گزارش سیناپرس به نقل از ایسنا، وی گفت: ظرفیت علمی، عملی، فنی و پژوهشی دانشگاه‌ها از بهترین دستاوردهای خلق فرصت‌های جدید در حوزه دریایی است که راه‌گشا در زمینه اشتغال، خلق درآمد، تولید ثروت، رونق گردشگری و … خواهد بود.
فردین اخلاقیان‌طاب در دیدار با معاونت نیروی انسانی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و تیم همراه که در دفتر ریاست دانشگاه کردستان صورت گرفت، با اشاره به اینکه بسیاری از شهرهای خوب و پیشرفته دنیا در کنار دریا قرار گرفته‌اند، اظهار کرد: دریا به یکی از ظرفیت‌ها و مزیت‌های توسعه این مراکز بدل شده است.

وی افزود: بر این اساس باید تلاش کرد که نعمت و مزیت‌های منابع آبی را که در کشور ما نیز موجود است، به تمامی نقاط کشور تعمیم داد.

رئیس دانشگاه کردستان با ابراز خرسندی از اینکه خوشبختانه نیروی دریایی آغازگر این حرکت توسعه‌مدار است، گفت: امید است این ارتباط گسترش یافته و زمینه افزایش سرانه سفرهای دریایی، مصارف محصولات دریایی، اشتغال‌زایی و… فراهم شود.

وی نیروی دریای را از نیروهای خوشنام کشور در عرصه خدمت‌رسانی دانست و ادامه داد: تلاش برای ایجاد بسترهای تحقیقاتی، پژوهشی و همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز علمی از اقدامات شایان تقدیر نیروی دریایی است.

اخلاقیان‌طاب تأکید کرد: هم‌اکنون دانشگاه‌های کشور از فاز صرفاً تربیت نیروی عمومی خارج شده و تمرکز بر ورود و نقش‌آفرینی عینی دانشگاه‌ها در تمامی حوزه‌های تخصصی کشور بر اساس ایجاد ارتباط با جامعه، ارتباط با سایر دستگاه‌ها و تولید علوم کاربردی در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه دانشگاه در کشور به عنوان یکی از چرخ‌دنده‌های موتور توسعه در کنار سایر دستگاه‌های خدمت‌رسان، حرکت خود را آغاز کرده است، تصریح کرد: قریب به یک دهه است که دانشگاه‌ها در این حوزه ورود کرده و دانش و توانایی خود را در اختیار توسعه هر چه بهتر کشور قرار داده‌اند.

رئیس دانشگاه کردستان با اعلام اینکه بستر همکاری دانشگاه کردستان با نیروی دریایی در حوزه پژوهشی و فارغ‌التحصیلان فراهم است، خاطرنشان کرد: شناسایی نخبگان علمی در راستای جذب نیروی دریایی، برگزاری تورهای دریایی، ایجاد تحولات علمی و فنی مهندسی، بسترسازی در زمینه کاهش وابستگی به نفت و تلاش‌های زیست محیطی از جمله ظرفیت‌های بالقوه‌ای است که می‌توان از آنها در راستای تحقق این مهم بهره گرفت.

وی یادآور شد: ظرفیت علمی، عملی، فنی و پژوهشی دانشگاه‌ها از بهترین دستاویزهای خلق فرصت‌های جدید در حوزه دریایی است که راه‌گشا در زمینه اشتغال، خلق درآمد، تولید ثروت، رونق گردشگری و … خواهد بود.

گشایش باب جدید تحقیقاتی در دانشگاه کردستان

حسن بیورانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه کردستان نیز در ادامه با اعلام اینکه حضور نیروهای دریایی در دانشگاه کردستان را به فال نیک می‌گیریم، اظهار کرد: خوشبختانه پتانسیل‌های خوبی از جمله 150 عضو هیئت علمی و 10 هزار دانشجو در دانشگاه کردستان موجود است.

وی افزود: اگرچه به خاطر دوری استان کردستان از دریا، تا کنون به صورت مشخص در خصوص صنایع دریایی و حوزه‌های مرتبط همچون کشتی‌سازی رشته مشخصی در دانشگاه کردستان ایجاد نشده است، اما می‌توان در رشته‌های نزدیک به این رشته از ظرفیت این دانشگاه بهره برد.

معاون پژوهشی دانشگاه کردستان ضمن استقبال از همکاری مشترک دانشگاه کردستان و نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران، خاطرنشان کرد: علاوه بر برگزاری بازدیدهای مشترک با فراخوان اولویت‌های پژوهشی دریایی، بابی جدید در حوزه فعالیت‌های پژوهشی و علمی دانشگاه کردستان گشوده خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا