جهاددانشگاهی خط شکن جبهه علمی در کشور است

به گزارش سیناپرس به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، غلامرضا کاتب گفت: امروزه در هر عرصه ای نیاز به نیروی خطر کن و یا عناصری که خارج از قالب های مرسوم با بهره‌مندی از شیوه های جدید به نقش‌آفرینی می‌پردازد به خوبی احساس می‌شود، جهاددانشگاهی یکی از آن عناصر خطرکن در مباحث علمی کشور است.
وی افزود: لذا جهاددانشگاهی را به عنوان یکی از این فرایند های خط شکن و پیشرو در مباحث علمی می دانند که متهورانه و جسورانه در حوزه‌هایی نوین گام برمی‌دارد و سعی بر این دارد که مکتب جدید علمی و فکری منحصر به خود را پای گذاری نماید.
نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از این زاویه جهاددانشگاهی می توانند مکتب پیشرو ایرانی در قلمرو علمی و آموزشی تلقی شده و با رصد نیازهای جامعه ایرانی به ویژه در حوزه هایی چون ارتباط صنعت و دانشگاه، پیوند بازار کار با مراکز علمی و دانشگاهی و پاسخگویی به خواسته‌های فضای کسب و کار با آموزش مهارت های نوین، گام بزرگی را در جهت ارتقای سطح مهارت ها و تخصص های عملی و در نهایت اشتغالزائی نسل جوان بردارد و  بر اساس رفع نیازها نقش موثر و مفیدی ایفا کند.
کاتب خاطرنشان کرد: انقلاب شکوهمند اسلامی ایران با هدف ایجاد ساختار و نظمی نوین در تمام شئون سیاسی فرهنگی اجتماعی اقتصادی و علمی شکل گرفت و جهاددانشگاهی نیز به دنبال آرمان ها و اهداف بزرگ بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی که همواره در پی این بود که بتوانند حرکت‌های جدید را پایه‌گذاری نماید، تأسیس شد.
عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در حوزه علمی کشور، جای خالی چنین حرکتی تا قبل از حضور جهاددانشگاهی احساس می‌شد که خوشبختانه این نهاد توانست این خلأ را در طی چندین سال اخیر پر کند و به جهت حضور موفق و تأثیرگذار جهاددانشگاهی در کشور و نقش برجسته علمی، آموزشی، فرهنگی و پژوهشی، انتظارات از این نهاد بسیار زیاد است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا