رونق اقتصاد دانش بنیان سمنان با مشارکت مردم
ظرفیتهای مردمی حوزه اقتصاد دانش بنیان استان سمنان در دومین سفر دفتر مردمیسازی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان به پیشنهاد و برنامهریزی دستیار مردمیسازی استاندار سمنان بررسی شد.
به گزارش سیناپرس به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سفرهای استانی دفتر مردمیسازی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با هدف استقرار رویکرد جدید نوآوری فراگیر در کشور و رفع دغدغه اقشار مختلف مردم به کمک فناوری انجام می شود و برگزاری رویدادهای آبادیران استانی، گامی اثربخش در راستای توسعه آبادانی و پیشرفت کشور است. احصاء ظرفیتهای بومی و شناسایی چالشهای مناطق کمتر برخوردار کشور و ارائه راهکارهای فناورانه برای حل مسائل و شکوفایی ظرفیتها، با استفاده از ظرفیتهای مردمی و حلقههای میانی از دیگر اهداف این سفرهاست.
شکری، دستیار مردمی سازی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری در سفر به سمنان در جلسهای با معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و نهادهای فعال استان در حوزه آبادانی و پیشرفت، ضمن بررسی برگزاری رویداد آبادیران استان سمنان با همکاری نهادهای ذیربط گفت: برنامه ملی «آبادیران» در دوره چهارم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان طراحی شده است و با هدف مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و پیشرفت و آبادانی کشور به دنبال «رفع چالشهای مناطق محروم و روستایی»، «ایجاد اشتغال پایدار» و «توسعه زنجیره ارزش ظرفیتهای بومی مناطق کمتر برخوردار» با استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان، خلاق و فناور و سایر ارکان زیست بوم نوآوری و فناوری است.
وی در ادامه سفر در نشستی با دستیاران مردمیسازی استاندار و فرمانداران شهرستانهای استان سمنان ضمن تبیین و تشریح برنامههای مردمیسازی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، اشاره کرد: شبکه دستیاران مردمیسازی ظرفیتی مناسب در پیادهسازی برنامههای مردمیسازی اقتصاد دانش بنیان است که از طریق احصاء نیازها و شناسایی ظرفیتهای بومی مناطق، برگزاری رویدادهای آبادیران استانی و تشکیل جبهه فعالان مردمی اقتصاد دانشبنیان قابل انجام است.
مدیر برنامه ملی آبادیران در جلسهای با رئیس بنیاد ملی نخبگان سمنان و رئیس بسیج علمی و فناوری استان با اشاره به ظرفیتهای مردمی و اهمیت نقش کانونهای مردمی در پیادهسازی برنامهها گفت: ایجاد و توسعه هستههای مسئله محور مردمی، کانونهای نخبهپرور و ساختاردهی به گروههای مردمی میتواند بستر مناسبی برای نقشآفرینی نخبگان در حل مسائل استان باشد.
برگزاری جلسهای با شرکتهای دانشبنیان فعال در استان جهت شناسایی پتانسیلهای بومی استان و بازدید از کارخانه نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و باغ موزه دفاع مقدس از دیگر برنامه های این سفر یک روزه بود.