بهره برداری از طرح توسعه مجتمع صنعتی ذوب آهن پاسارگاد

همزمان با دور دوم سفر ریاست جمهوری به استان فارس، طی مراسمی، از طرح توسعه مجتمع صنعتی ذوب آهن پاسارگاد در شهرستان کوار بهره برداری شد.

به گزارش سینا پرس فارس، عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت، امروز 20 مهرماه در این مراسم، به موضوع ناترازی در حوزه فولاد اشاره و تاکید کرد: توسعه همگن و یکنواخت در این بخش صورت نگرفته است.

علی آبادی، خطاب به فعالان این حوزه مبنی بر اینکه دولت، رقیب بخش فولاد نیست، بلکه با تمام قوا از آن حمایت می کند، افزود: اراده دولت سیزدهم بر این است که مشکلات را شناسایی کند و از رویکرد سنتی به سمت رویکرد آینده نگر، تغییر مسیر دهد.

علی آبادی با اشاره به اینکه کشور در تولید فولاد رتبه دهم را در دنیا دارد، بر اهمیت ظرفیت های قابل توجهی که در این بخش ایجاد شده تاکید و تصریح کرد: توجه به صنایع پایین دست، یک رویکرد صحیح است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر توسعه مواد اولیه و جلوگیری از صادرات آن، یادآور شد که مشکل صنعت را باید حل و گره ها را باز کرد و آینده نیز برای فعالان این بخش، روشن است.

مدیر کل صمت فارس نیز در این مراسم گفت: طرح توسعه مجتمع صنعتی ذوب آهن پاسارگاد کوار در زمینه تولید ‌شفت های صنعتی میله و میلگرد آلیاژی با مجموع میزان سرمایه گذاری ۴۰ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۵۰ نفر به بهره برداری رسید.
حمیدرضا ایزدی با تاکید بر پایداری و افزایش ظرفیت تولید در صنایع فارس گفت: افتتاح طرحهای صنایع معدنی و تولیدی مجتمع ذوب آهن پاسارگاد در راستای تکمیل زنجیره تولید، تامین محصولات مورد نیاز صنایع فلزی و فلزات اساسی، صنایع پایین دستی و پایداری و افزایش ظرفیت تولید است.

وی با اشاره به اینکه صنعت فولاد به عنوان یک صنعت مادر به رونق سایر صنایع کمک می‌کند اضافه کرد: دستیابی به رونق اقتصادی و افزایش درآمد ملی‌ در کنار افزایش اشتغال و بهبود رفاه اجتماعی، از پیامدهای توسعه صنعتی است که در این راستا ارتقا بهره‌وری، افزایش ارزش افزوده، تنوع‌بخشی به تولیدات و ایجاد زنجیره‌های ارزش، انواع کسب و کارها و اشتغال جدید و مسیرهای کسب رفاه را فراهم می‌کند.

به گزارش سینا پرس، مجتمع صنعتی ذوب آهن پاسارگاد بزرگترین فولادساز بخش خصوصی کشور و جزو صادرکنندگان مطرح استان و کشور می باشد. فاز اول آن سال ۱۳۹۲ در زمینه تولید شمش فولادی آلیاژی با ظرفیت ۱.۵ میلیون تن در سال به بهره برداری رسید و در سال‌های ۱۳۸۹ تا۱۳۹۹ نیز فازهای دوم و سوم در زمینه تولید گندله آهن با ظرفیت سالیانه ۳.۴ میلیون تن و آهن اسفنجی با ظرفیت ۱.۸ میلیون تن به بهره برداری رسیده است. این مجمتع در زمینه انواع گازهای صنعتی و تولید آهک کلسینه، نیز فعال بوده و طرح های توسعه دیگری در دست احداث دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا