احتمال برخورد یک شهاب سنگ با زمین در سال ۲۰۴۶

مطالعات جدید ستاره شناسان نشان می دهد: سیارکی به اندازه یک استخر شنای المپیک، در مسیر زمین قرار داشته و احتمال برخورد با سیاره ما را دارد. گفتنی است این شهاب سنگ در بازه زمانی ۲۳ سال از کنار زمین عبور کرده و اگرچه خطر تصادم آن وجود دارد اما خوشبختانه این احتمال اندک است.

به گزارش سیناپرس، بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهد: یک شهاب سنگ نسبتا بزرگ در ۱۴ فوریه سال ۲۰۴۶ در مسیر زمین قرار گرفته و به احتمال زیاد یک برخورد نزدیک به جای برخورد مستقیم در این شرایط رخ خواهد داد.

این سیارک اخیرا و در ۲۶ فوریه توسط اخترشناسان رصدخانه ای در سن پدرو آتاکاما، شیلی، کشف شده و ستاره شناسان آن را 2023 DW نامیدند. این سنگ دارای قطری حدود عرض یک زمین فوتبال است.

در حال حاضر این شیء سرگردان فضایی به عنوان یک عامل خطرزا توسط ناسا و آژانس فضایی اروپا زیر نظر گرفته شده است.

با توجه به احتمال وقوع برخورد این شهاب سنگ با زمین، دفتر هماهنگی دفاع سیاره ‌ای ناسا در توییتی اعلام کرد: اغلب زمانی که اجرام جدید برای اولین بار کشف می ‌شوند، چندین هفته طول می کشد تا داده ‌ها تحلیل شده و عدم قطعیت‌ها کاهش یابد. معمولا شناسایی دقیق مدار این شهاب سنگ ها یک سال طول می کشد.

در حال حاضر استانداردی به نام مقیاس تورینو توسط ناسا برای ارزیابی خطرات ناشی از شهاب سنگ ها استفاده می ‌شود. شرایط فعلی نشان می دهد: این سیارک به ‌عنوان تهدید سطح1 معرفی شده و مرکز مطالعات اجسام نزدیک به زمین ناسا ابراز امیدواری کرد که این سیارک از فاصله نزدیک زمین عبور کند.

به گزارش سیناپرس، روز گذشته ناسا در بیانیه ای اعلام کرد: محاسبات فعلی نشان می دهد که احتمال برخورد این شهاب سنگ بسیار بعید است و مشاهدات تلسکوپی جدید به احتمال زیاد منجر به تخصیص مجدد ارزیابی خطربه سطح صفر خواهد شد.

 گفتنی است؛ بر اساس این استاندارد، تهدید سطح ۱۰ می‌تواند منجر به وقوع  یک فاجعه جهانی شود. سازمان فضایی ناسا همچنین گفت این سیارک در اندازه فعلی اش در صورت برخورد با زمین تخریب عظیمی ایجاد نکرده و آسیب های احتمالی به منطقه برخورد محدود می شود.

به گزارش سیناپرس، آژانس فضایی ناسا در حال حاضر در حال توسعه فناوری جدیدی برای محافظت از زمین در برابر هر نوع برخورد احتمالی است.

مترجم: فرگل غفاری

منبع: upi

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا