كاهش خطر ابتلا به ديابت با مصرف لبنيات پرچرب

محققان داده هاي مربوط به سه هزار و 333 بزرگسال 30 تا 75 ساله را به مدت 15 سال بررسي كردند و دريافتند افرادي كه سطوح بالاتري از چربي لبني را جذب كرده بودند، در قياس با افرادي كه مصرف منظم محصولات لبني كم چرب را داشتند، حدود 46 درصد كمتر در معرض خطر ابتلا به ديابت بودند. 
به گفته محققان دانشكده علم تغذيه و سياست تافتس فريدمن، هيچ گونه شواهدي وجود ندارد كه نشان دهد افرادي كه محصولات لبني كم چرب مصرف مي كنند، وضعيت بهتري در اين زمينه در قياس با مصرف كنندگان لبنيات پرچرب دارند. 
اين پژوهشگران در عين حال متذكر شدند كه نتايج اين تحقيق مقدماتي است و نبايد به عنوان راهنماي رسمي در رژيم غذايي در نظر گرفته شود، هر چند دليلي براي تاييد محصولات كم چرب نيز وجود ندارد. 
ديابت يا بيماري قند يك اختلال متابوليك سوخت و سازي در بدن است. در اين بيماري توانايي توليد انسولين در بدن از بين مي‌رود و يا بدن در برابر انسولين مقاوم شده و بنابراين انسولين توليدي نمي‌تواند عملكرد طبيعي خود را انجام دهد. نقش اصلي انسولين پايين آوردن قند خون توسط مكانيزم‌هاي مختلفي است.
به گزارش ايرنا از تلگراف، اين مطالعه در مجله Circulation منتشر شد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا