تسهیلات بنیاد ملی نخبگان برای برگزیدگان المپیادهای علمی دانشجویی

دانشجویان بر اساس دانش دوره کارشناسی در المپیاد شرکت می­‌کنند و پس از برگزیده شدن این امکان را می­‌یابند که در همان سال تحصیلی از جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان بهره­‌مند شوند.

بر اساس اعلام بنیاد ملی نخبگان، در سال­‌های بعد باید مجموع امتیاز حاصل از فعالیت­‌های نخبگانی دانشجو آنقدر باشد تا در قیاس با سایر دانشجویان هم­تراز، به عنوان دانشجوی برتر انتخاب شود که طبعاً بخشی از امتیاز برگزیده شدن در المپیاد برایش باقی می­‌ماند و می­‌تواند در سال بعد هم از آن بهره‌­مند شود.

علاوه بر این، کسب موفقیت در المپیادهای دانشجویی دارای امتیازی چشمگیر در جدول امتیازات مربوط به «تسهیلات نظام وظیفه تخصصی»، «تسهیلات جذب در نهادهای فناورانه»، «تسهیلات جذب در دستگاه‌­های علمی» و «تسهیلات جذب در دستگاه‌­های اجرایی» است که طبعاً دانشجو پس از دانش‌آموختگی می‌تواند از امتیاز جدول هریک از تسهیلات بهره‌­مند شود.

صرفاً برگزیدگان حائز رتبه اول تا سوم المپیادهای علمی دانشجویی­ که به صورت ملی از سوی وزارت علوم (سازمان سنجش آموزش کشور) یا وزارت بهداشت برگزار می­‌شود، مورد تائید بنیاد برای استفاده از تسهیلات قرار می­‌گیرند.

به گزارش ایسنا، با توجه به نکات فوق، برگزیدگان المپیادهای دانشجویی سال 1394 از تسهیلات جایزه دانشجویان برتر بهره­‌مند می­‌شوند. به همین دلیل نام آنها در سامانه اطلاعاتی بنیاد ملی نخبگان ثبت شده است و لازم است هریک از دانشجویان برگزیده اطلاعات خود را در سامانه کامل کنند. پس از آن فرایند اعطای جوایز بر اساس مقررات بنیاد ملی نخبگان و از طریق دانشگاه­‌های محل تحصیل دانشجویان آغاز می­‌شود.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا