هوای همدان ناسالم است

روح اله زاهدی در گفتگو با خبرگزاری سیناپرس اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت هوای استان ناسالم بوده و گروه های حساس باید تا حد امکان در منزل بمانند.
وی افزود : هوای همدان از نظرشاخص های آلودگی طیی روزهای آینده ناسالم بوده و گروههای حساس باید بیشتر مراقب سلامتی خود باشند.
این کارشناس پیش بینی هواشناسی خاطرنشان کرد: طی 48 ساعت گذشته با کاهش دما همراه بودیم که انتظار می رود این روند تا پایان هفته ادامه داشته باشد و از شدت گرما در طول روز کاسته می شود.
وی با بیان اینکه رطوبت و ابرناکی را در قسمت شمالی استان داریم، تصریح کرد: این وضعیت تا پایان هفته ادامه داشته و در برخی ساعات شاهد قطرات باران هستیم.
زاهدی به وزش باد شدید لحظه ای در عصرهنگام اشاره کرد و گفت: در 24 ساعت گذشته بیشترین سرعت وزش باد به 50 کیلومتر در ساعت ثبت شده است و این در حالیست که در شیرین سو سرعت وزش باد به 80 کیلومتر در ساعت افزایش داشته است.
وی به کاهش غبارآلودی هوا طی روزهای آینده اشاره کرد و گفت: انتظار می رود از غبار ها طی روزهای آینده کاسته شود و شاهد شفاقیت هوا هستیم.
زاهدی به کمینه و بیشینه دما در 24 ساعت گذشته درشهر همدان اشاره کرد و گفت: کمینه دما با 16 درجه سانتی گراد بالای صفر و بیشینه دما با 34 درجه سانتی گراد بالای در ایستگاه هواشناسی شهر همدان به ثبت رسیده است.
وی گفت: در شبانه روز گذشته شهرستان بهار با 13 درجه سانتی گراد بالای صفر خنکترین و گرمترین شهرستان با 37 درجه سانتی گراد بالای صفر در اسدآباد ثبت شده است.
گزارش: محمد جواد صفری





