پیش بینی 18 مرکز برای واکسیناسیون در همدان

 دکتر محمد خیر اندیش افزود: که هم تاکنون در سامانه سیب ثبت نام نکرده اند می‌توانند به نزدیک مرکز جامع سلامت محل سکوت خود مراجعه کرده و پرونده سلامت تشکیل دهند واکسیناسیون کرونا برای سالمندانی که پرونده سلامت ندارند به عنوان مهمان انجام می‌شود. 

وی با اشاره به اینکه 9 هزا و 300 سالمند بالای 80 سال در شهرستان همدان وجود دارد گفت: پیش بینی می‌کنیم در ظرف یک تا دو هفته عملیات واکسیناسیون افراد بالای 80 سال به پایان برسد.
وی با تاکید بر اینکه مردم از مراجعه خودسرانه برای تزریق واکسن خودداری کنند اظهار کرد: هرگونه تجمع و ایجاد صف در مراکز خطر انتقال بیماری را به دنبال دارد.
دکتر خیراندیش با بیان اینکه پس از پایان واکسیناسیون افراد بالای 80 سال در جامعه شهری نوبت به سالمندان روستایی می‌رسد، افزود: با توجه به جمعیت کم روستاها بدون شک عملیات واکسیناسیون در جامعه روستایی با سرعت انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه پس از انجام واکسیناسیون گروه های سنی بالای 80 سال نوبت به گروه سنی 70 تا 79 سال می‌رسد، گفت: واکسن این گروه نیز با فراخوان و تماس مراقبان سلامت مراکز بهداشتی انجام می شود.
رییس مرکز بهداشت شهرستان همدان تصریح کرد: واکسیناسیون سالمندان بالای 80 سال در مرکز خدمات جامع سلامت امام خمینی(ره) در خیابان چمران، مرکز امام حسین(ع) در کوی خضر، مرکز امام سجاد(ع) در بلوار شهید چیت سازیان، مرکز بوعلی سینا در چهارراه مزدقینه، مرکز ولیعصر در انتهای حصار ولیعصر، مرکز قدس در میدان بار، مرکز کوی خاتم ششصد دستگاه، مرکز جورقان، مرکز قاسم آباد، مرکز سلامت جولان، مرکز بانو نظری در میدان جهاد، مرکز سمیعی در میدان عین القضات، مرکز سمیعی و سعدی در شهرک مدنی، مرکز فرهنگیان در شهرک فرهنگیان، مرکز سلامت شهدا در خیابان تختی و مرکز فرشچیان در دره مراد بیگ انجام می شود.
گزارش:نفیسه پاکیزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا