این چهار نوع کمر درد را جدی بگیرید

به گزارش سینا پرس فارس، اکثر انسان ها در طول زندگی خود چندین بار دچار کمر درد می شوند. کمردرد ممکن است به علت و دلایل مختلفی مانند دیسک کمر، پوکی استخوان، انحراف ستون فقرات، تنگی کانال نخاعی، وارد شدن فشار به ستون فقرات و… به وجود بیاید که می تواند با علائم و نشانه‌هایی از جمله درد، بی حسی یا سوزن سوزن شدن پا، ناتوانی در ایستادن همراه باشد.

در خیلی از موارد، درد کمر تنها یک هفته طول می‌کشد اما در بسیاری از افراد مشکل درمان می‌شود. در تعداد کمی از افراد، درد کمر به طور دائم باعث ناتوانی طولانی‌مدت می‌شود، چهار مورد از کمر درد هایی که باید آن را جدی بگیرید در ذیل ذکر شده.

از دست‌ دادن کنترل مثانه
اگر کمردردی همراه با ناتوانی در تنظیم حرکات مثانه یا روده دارید، این نشانه‌‌ای است که باید خیلی سریع به اورژانس مراجعه کنید. این بدان معناست که چیزی در کانال نخاعی وجود دارد، مانند فتق یا ضایعه دیسک که اعصاب شما را به حدی فشرده می‌کند که بر اعصاب مثانه و روده تاثیر می‌گذارد و نوعی «فلج موقت» ایجاد می‌کند. اگر این عصب برای مدت طولانی فشرده شود، بهبودی و عملکرد طبیعی دوباره برای آن دشوار است.

تب
اگر متوجه شدید که کمردرد همراه با تب است، ممکن است مبتلا به عفونت شده باشید. این اتفاق بسیار نادر است اما می‌تواند باعث نگرانی درخصوص ابتلا به آبسه اپیدورال شود،یعنی مجموعه‌ای از چرک مغز یا نخاع را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

ضعف و بی حسی در پا
دردی که می‌تواند از هر جایی از باسن تا پا شروع شود، همراه با بی‌حسی، سوزن‌سوزن شدن یا ضعف پا، نشانه‌ای است که یک عصب یا مجموعه‌ای از اعصاب تحت فشار قرار دارند. این وضعیت می‌تواند ناشی از خار استخوانی (برجستگی‌های کوچکی که در امتداد لبه‌های استخوان ایجاد می‌شود)، فتق ، دیسک یا تنگی کانال نخاعی باشد.

گردن درد
بسیاری از مردم در قسمت بالای کمر خود در زیر گردن دچار درد می شوند و فکر می‌کنند که این کمردرد است، اما در حقیقت، این طور نیست. این درد از گردن شما می‌آید و منشأ  آن در نخاع است. اگر کمردردی دارید که به اصطلاح با گزگز یا ضعف در دست‌هایتان همراه است، یا بی‌ثبات راه می‌روید، می‌تواند نشانه‌ای باشد که اتفاقی در نخاع شما در حال رخ‌ دادن است که باید توسط پزشک، بررسی و معاینه شود.

گزارش: محمدرضا قشقایی زاده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا