انعطاف پذیری جهاد دانشگاهی بستری برای ارتباط موثر با سازمان‌ها و نهادها

به گزارش سینا پرس فارس، دکتر مظاهر بابایی شنبه هفت اسفند 1400 در دیدار سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان فارس  با بیان اینکه جهاد دانشگاهی نهادی قابل اعتماد برای ارایه خدمات به سازمان‌ها و اقشار مختلف جامعه است، گفت: این نهاد با رویکرد مدیریت اسلامی درراستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی حرکت کرده و الگویی مناسب برای تشکیل سازمان‌ها و نهادهای مستقل و متکی به توان علمی بومی وجوانان این مرز بوم است.

 بابایی در ادامه با اشاره به اینکه، نهاد جهاد دانشگاهی به فرمان امام(ره) تشکیل و در انطباق با منویات مقام معظم رهبری طی طریق کرده ودر حال حاظرمورد وثوق ایشان است، افزود: توانمندی‌های مختلف و انعطاف‌پذیری منحصر بفرد جهاددانشگاهی منجر به فراهم شدن بستر برای ارتباط و تعاملی موثر با سازمان‌ها، نهادها و دستگاه‌های در عرصه‌های گوناگون شده است.
رییس جهاد دانشگاهی فارس یکی از این تعاملات را، همکاری جهاددانشگاهی و ورزش و جوانان در سطح ملی بیان و خاطرنشان کرد: تعاملاتی که از گذشته وجود داشت، سال ۹۸ در قالب یک طرح پایلوت با عنوان "منش" وارد فاز تازه‌ای شد و به خوبی تداوم یافت.

او با یادآوری اینکه طرح منش ابتدا به شکل پایلوت در ۵ استان، اجرایی شد و فارس یکی از این استان‌ها بود، دلیل این انتخاب را وجود توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مناسب نزد جهاددانشگاهی و ورزش و جوانان این استان ذکر و اضافه کرد: علیرغم اینکه به دلایلی، طرح منش در فارس دیرآغاز شد، اما با سرعت و براساس برنامه‌ریزی به انجام رسید.

وی از دیگر اقدامات جهاددانشگاهی که نمودی عینی از انعطاف‌پذیری و متعامل بودن این نهاد است را اجرای طرح "سرباز مهارت" ذکر و خاطرنشان کرد: این طرح هم با همکاری وزارت ورزش و جوانان و نهادها و سازمان‌های نظامی با موفقیت در سال ۹۹ اجرا و منجر به افزایش قابل توجه سهمیه تعداد آموزش گیرندگان شد.

او گفت: سال ۹۹، سهمیه تعیین شده برای فارس، حدود هزار سرباز بود اما با توجه به موفقیت جهاددانشگاهی این استان در اجرای طرح و کسب رتبه اول کشور، امسال سهمیه به بیش از ۱۱۰۰ سرباز در هر ماه افزایش یافت.

بابایی، از آمادگی کامل جهاددانشگاهی استان فارس برای اجرای طرح منش خبر داد و گفت: با توجه به وجود پارک صنایع نرم و خلاق فرهنگی، فراگیران طرح منش، رها نشده و برای تداوم مسیر به پارک معرفی و از تسهیلات و امکانات ایجاد شده، بهره مند می‌شدند و این یکی از عوامل موفقیت ما در اجرای طرح بوده است.

رئیس جهاددانشگاهی استان فارس گفت: این نهاد، علاوه بر ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی، در حوزه فرهنگی دارای توانمندی‌های قابل توجهی بوده که یکی از این ظرفیت‌ها، وجود سه خبرگزاری ایسنا، ایکنا و سیناپرس و یکی دیگر هم وجود مرکز افکارسنجی یا ایسپا است.

بابایی تاکید کرد که ظرفیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه فرهنگی می‌تواند برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در حوزه جهاد تبین و جنگ ترکیبی، در تعامل با سایر دستگاه‌ها و نهادهای متولی این حوزه، اثرگذار باشد.

گزارش: محمدرضا قشقایی زاده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا