گردش مالی بالای ۸۰۰ میلیارد تومان در شرکتهای دانش بنیان
علی وطنی در اختتامیه جشنواره و نمایشگاه ملی آب، خاک، محیط زیست عنوان کرد: یکی از راههای ورود به اقتصاد دانش بنیان ایجاد شرکت های دانش بنیان است.
وی با بیان اینکه آب، خاک و محیط زیست یک موضوع بخشی نیست و یک مسئله ملی و فراملی است، خاطرنشان کرد: مسئله ریزگردها، خشکی دریاچه ارومیه و … مسائل فراملی هستد که باید برای برطرف کردن این مشکلات ارگانهای مختلف همکاری داشته باشند.
وی با اشاره به کسب رتبه هفتم در حوزه نانو گفت: با توجه به اینکه در حوزه هایی مانند نانو رتبه های خوبی کسب کرده ایم پس می توانیم در حوزه های دیگر به پیشرفت هایی برسیم فقط کافی است موضوعات و مشکلات کشور را فراملی بدانیم و نگوییم این موضوع تنها به یک ارگان خاصی ارتباط دارد.
وطنی تصریح کرد: خوش به حال فناورانی که همت می کنند تا در زمینه آب، خاک، محیط زیست با استفاده از ظرفیت خدادادی نیاز مردم را برطرف کنند.
معاون توسعه فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری افزود: بزرگترین منابع ما زیرزمینی و روزمینی نیستند بلکه منابع فکری، عقلی و قابل تجدید جوانان ما هستند چرا که از طریق آنها می توانیم ثروت های داخلی را تولید کنیم.
وی تاکید داشت: در سال گذشته شرکت های دانش بنیان پارک فناوری پردیس بیش از هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان فروش داشتند. اکثر این شرکتهای دانش بنیان بالای ۸۰۰ میلیارد تومان گردش مالی دارند.
وطنی افزود: ما به پیچیده ترین فناوری ها از جمله فناوری هسته ای دست پیدا کرده ایم و این قابل قبول نیست که در حوزه آب، خاک و محیط زیست نتوانیم به دستاوردهای فناورانه دست یابیم.
معاون توسعه فناوری معاونت علمی با بیان اینکه خیلی موافق بیان بحران آب نیستم خاطرنشان کرد: نباید منتظر معجزه و بارش باران باشیم بلکه باید از طریق فناوری این مشکل را برطرف سازیم.
وی با اظهار ناراحتی گفت: چرا باید در یک دانشگاه سالی ۴ میلیارد تومان صرف هزینه آبیاری فضای سبز شود. باید برای اینها فکری شود.
به گزارش مهر، در اختتامیه نمایشگاه و جشنواره ملی آبهای محیط زیست از ۳۷ شرکت دانش بنیان و پایان نامه برتر فعال دراین حوزه با حضور معاون توسعه فناوری معاونت علمی و دبیر ستاد آب، خاک، خشکسالی و محیط زیست تقدیر شد.
No tags for this post.