ایده تولید غذای زنده از خرچنگ در پارک علم و فناوری هرمزگان پذیرفته شد

 علی فتی در گفت وگو با ایرنا افزود: این ایده با هدف تکثیر و پرورش تحت کنترل سلولار (مداربسته) ، توسط واحد فناور سیلا صنعت ایران برای اولین بار در کشور مطرح شده است.وی ادامه داد: خرچنگ سیلا با استفاده از سیستم کنترل از راه دور توسط نرم افزارهای طراحی شده در سیستم پرورش سلولار و مداربسته، پرورش داده می شود.

فتی اضافه کرد: صنعتی شدن این ایده می تواند تحول عظیمی در صنعت آبزی پروری به خصوص در گونه های خاص که برای پرورش و تکثیر نیاز به وجود شرایط خاص دارند، ایجاد کند.به گفته وی، با تولید این محصول، بازارهای خرد و کلان مربوط به فعالیت های ماهیگیری تفریحی و صنعتی از آن بهره خواهند برد.
رییس پارک علم و فناوری استان هرمزگان ابراز کرد: غذای زنده و خشک از خرچنگ دریایی سیلا به عنوان غذای ماهیان بزرگ جسته تحت پرورش، غذای ماهیان تزئینی و آکواریومی، غذای ماهیان پرورشی متداول مانند ماهی سفید، اسبله، سیم، ماش در شمال و هامور، خامه ماهی، تون، شانک در جنوب، غذای جانوران خشکی زی (تحت پرورش و حفاظت) بزرگ جسته مانند تمساح، شیر، ببر، یوزپلنگ، مکمل پروتئینی، کلسیمی و معدنی در جیره غذایی دام و طیور و غیره مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا