با آب سرد افطار نکنید

به گزارش سیناپرس،دکتر پروین میرمیران روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: روزه داران وعده افطار را با آب ولرم، خرما و سوپ یا از انواع آش ساده، آغاز کنند و غذای سبک مانند نان، پنیر و سبزی تازه و در صورت امکان ١ تا ٢ عدد مغز گردو را در این وعده صرف کنند.
وی به روزه داران توصیه کرد که در وعده افطار آش پر از حبوبات استفاده نکنند، این کار ممکن است نفخ و حتی مشکلات گوارشی برای آنان به وجود آورد.
میرمیران ادامه داد، برخی روزه داران وعده اصلی و به عبارتی غذای سنگین را در افطار قرار می دهند که این کار درستی نیست. شروع و وعده افطار باید از خوراک ها و غذاهای ساده باشد.
این متخصص تغذیه گفت: مواد پروتئینی مانند مرغ، ماهی، تخم مرغ و گوشت را به اندازه، نه زیاد در وعده سحری به شکل آبپز یا کبابی در فر یا قابلمه استفاده شود تا طی روز بتوانند انرژی کافی برای فعالیت های شغلی و فکری داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه غذاهای سرخ شده در روغن بهتر است از وعده سحری حذف شوند، گفت: این کار سبب تشنگی و امکان سوءهاضمه روزه‌دار می شود.
این متخصص تغذیه همچنین به روزه داران توصیه کرد که در وعده سحری، از مصرف ادویه های زیاد در غذاها پرهیز کنند.
وی ادامه داد: فست فودها در همه سال به ویژه ماه رمضان توصیه نمی شود، زیرا از مواد گوشتی فرآوری شده، روغن ها و ادویه های ناسالم تهیه می شوند که به شدت دشمن سلامتی هستند.
وی ادامه داد: روزه داران بعد از افطار از انواع میوه ها به ویژه نوع آبدار آنها مانند هندوانه و انواع طالبی مصرف کنند و همچنین مصرف کاهو و سایر سبزیجات خام یا بخار پز در وعده سحری برای جلوگیری از تشنگی در روزهای طولانی و گرم، بسیار مفید هستند.
وی افزود: مصرف سبزیجات پخته مانند هویچ، کرفس، کدو، اسفناج و… در ماه رمضان بسیار مفید و مناسب است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا