ناسا به اعماق مریخ می رود

به گزارش مهر، این مریخ نشین که ابعادی درحدود یک خودرو دارد مراحل نهایی ساخت و آزمایش را سپری می کند تا در تاریخ از پیش تعیین شده یعنی مارس سال ۲۰۱۶ راهی مریخ شود.

این کاوشگر به پیشرفته ترین نسل صفحات خورشیدی مجهز است که پس از باز شدن در فضا مانند یک چتر عمل کرده و انرژی لازم برای حرکت و عملکرد سیستمهای مختلف آن را تأمین می کند.

مهندسان ناسا این سیستم فضایی را به گونه ای طراحی کرده اند که پس از بسته شدن چتر خورشیدی آن کوچکتر از هر کاوشگر مریخی دیگری باشد که تاکنون توسط بشر طراحی و ساخته شده است.

پیشتر و در مارس سال ۲۰۰۸ مریخ نشین مشابه دیگری به نام «فنیکس» با هدف کشف یخ در سیاره سرخ به اعماق فضا پرتاب شده بود.

کاوشگر جدید ناسا از آن جهت از اهمیت برخوردار است چون نخستین سیستم فضایی اکتشافی محسوب می شود که پس از رساندن خود به مریخ، عملیات جستجو در اعماق آن را آغاز خواهد کرد.

بر اساس اعلام ناسا آنالیز دقیق فرآیند شکل گیری صخره ها در این سیاره با هدف کشف روند به هم پیوستن ترکیبات سازنده سیارات منظومه شمسی از جمله زمین از مهمترین اهداف مأموریت کاوشگر جدید مریخ به شمار می آید.

تجهیزات ویژه ردیابی امواج و جریان حراراتی این کاوشگر به دانشمندان ناسا کمک می کند تا هرگونه تحرکات درون زمینی مریخ را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند.

 

 
 
No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا