لزوم توجه به فناوری های نوین تولید مثل دامی
وی گفت: در حوزه ی تولید مثل دامی، محققان کشورمان به دستاوردهای چشمگیری در سطح منطقه و جهان دست یافته اند که بخشی از این دستاوردها در قالب سخنرانی های علمی در این کنگره ارائه میشود.
وی تولید جنین منجمد تعیین جنسیت شده ی گاو ، تهیه بانک سلولهای جنسی و جنین برای گونههای در معرض خطر انقراض و انتخاب جنسیت جنین در صنعت دامپروری را از جملهی این دستاوردها عنوان کرد.
دکتر آخوندی برخی از سخنرانیهای علمی ای را که با این موضوع در کنگره ایراد خواهند شد را شامل ارزیابی و انجماد اسپرم در حیوانات مزرعه ای ، انجماد و انتقال جنین در حیوانات و تاثیر آن در بهبود صنایع دامپزشکی برشمرد.
رییس نخستین کنگره تولیدمثل کشور ، در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به بسیاری از گونه های جانوری نادر در معرض انقراض در مناطق مختلف ایران گفت: استفاده از فناوری های نوین تولید مثلی می تواند در حفظ تنوع زیستی و نجات گونههای جانوری در حال انقراض یاریگر باشد.
دکتر محمد مهدی آخوندی با تاکید بر اینکه در گذشته ارتباط بین متخصصان ، علاقهمندان و روزآمد سازی نظاممند یافتههاو دستاوردها و تبادل نظر فعالان این حوزه وجود نداشت ،تشکیل انجمن جنین شناسی را گامی در این راستا عنوان کرد و افزود : انجمن جنینشناسی و بیولوژی تولید مثل با هدف رفع نقصان و فرآهم آوردن امکان هماندیشی میان متخصصان این حوزه و به روز رسانی و تبادل نظرات و یافتههای فعالان این عرصه ،در سال 90 فعالیت خود را آغاز کرد.
وی دربارهی برخی از فعالیتهای این انجمن در سه سال گذشته گفت:تاسیس هفت شعبهی استانی و برگزاری کارگاهها و نشستهای تخصصی بخشی از فعالیت این انجمن بوده است.
وی برگزاری نخستین کنگره تولید مثل را فضایی مناسب برای مشارکت و بهره مندی گستردهی متخصصان و علاقهمندان حوزه بیولوژی تولید مثل عنوان کرد.
به گفته دکتر آخوندی 750 مقاله از سوی علاقهمندان حوزهی تولید مثل به این کنگرهی علمی ارسال شد.
نخستین کنگره ی تولید مثل کشور، با هدف تبادل نظر اساتید ، محققان و دانشجویان شصت و پنج گروه دانشگاهی مختلف در حوزه ی بیولوژی تولید مثل در انسان و حیوان ، تشخیص درمان و پیشگیری از ناباروری به مدت سه روز از دوم خرداد ماه در سالن همایش های رازی برپاست.
No tags for this post.