فعالیت 154 قطب علمی در کشور
محسن شریفی در سومین همایش سراسری قطبهای علمی در مرکز همایشهای پیامبر اعظم (ص) دانشگاه اصفهان، اظهار کرد: قطبهای علمی از پایان دهه هفتاد و از سال 1379 در کشور آغاز به کار کردند و در سه دوره پنج ساله، فعالیت خود را پی گرفتند و اکنون در اواخر دوره سوم خود قرار دارند.
وی افزود: در دور نخست، 68 قطب علمی و در دوره دوم 113 قطب علمی فعال بودند و در حال حاضر و در دور سوم 154 قطب علمی مشغول به فعالیت هستند.
دبیر شورای قطبهای علمی کشور اضافه کرد: قطبهای علمی غیر از رشد کمی، در رشتههای گوناگون نیز توسعه یافتهاند. همچنین از نظر تنوع جغرافیایی در سراسر کشور به صورت تقریباً موزون پراکنده شدهاند.
شریفی با بیان این که از نظر تخصصی نیز قطبهای علمی رشد داشتهاند، خاطرنشان کرد: برنامه محوری در اولویت قطبهای علمی قرار دارد و هر قطب یک برنامه ویژه برای خود تعریف کرده است.
وی با بیان اینکه مأموریتگرا بودن یکی از اولویتهای قطبهای علمی است، ادامه داد: افراد مختلف و دارای تخصص در کنار یکدیگر قرار میگیرند و هسته قطب علمی را تشکیل میدهند.
به گزارش ایسنا، دبیر شورای قطبهای علمی کشور اضافه کرد: استفاده از توانمندیها به لحاظ نیروی انسانی موجب همسویی تحقیقات میشود که این موضوع صرفهجویی در منابع را در پی خواهد داشت.
شریفی با اشاره به جایگاه قطبهای علمی در کشور افزود: مرجعیت علمی و توسعه مرزهای دانش انتظارهایی است که از قطبهای علمی وجود دارد.
وی گفت: طبق توافقنامه با وزارت صنعت قرار شده تا از پایاننامههای دانشگاهی در حوزه صنعت حمایت شود.
No tags for this post.