آینده گلف را اکنون ببینید

خودرویی با عملکرد بالا و اسپرت، با یک پیشرانه هیجان‌انگیز توربو و ظرفیت دو سرنشین و طراحی مدرن و جذاب که می‌تواند سیمای خودروهای آینده گلف را ترسیم نماید.

این خودرو می تواند پیش نمایشی از آینده گلف باشد. ماشین هایی پلاگین هیبریدی با ویژگی های اسپرت تر که طراحی آوانگارد، منحصربه فرد، دل نشین و جوانانه تری نیز خواهند داشت.

در این خودرو حرف «C» در نقاط مختلف به چشم می خورد. از چراغ های جلو و فرم نوآورانه آن ها گرفته تا «ستون C» خودرو.

ستون عقب خودرو با فرم خاص خود، علاوه بر تأمین ایمنی و خصوصیات آئرودینامیکی، به عنوان یک دریچه بزرگ هوا برای خنک کردن دیسک های ترمز عقب نیز عمل می کند.

به گزارش جام جم آنلاین این طراحی در واقع در امتداد طراحی گلف «GTi» مفهومی به نمایش درآمده در سال 2007 و تا حدودی شبیه ستون «فورد GT» بعدی است. فرم درب عقب و ارتباط آن با سپر و اسپویلر نیز که در سه طبقه شکل یافته، جالب است.

کل بدنه فولکس «گلف GTE» مفهومی از فیبر کربن ساخته شده که باعث کاهش چشمگیر وزن نسبت به بدنه فولادی می شود و البته هزینه بالایی نیز دارد.

ارتفاع و طول این ماشین نسبت به گلف 2015، کاسته شده ولی تقریباً 5 سانتی متر عریض تر شده است.

با بازنمودن درهای گال وینگ یا بال مانند این خودرو همانند فولکس XL1، درون کابین با سبک کاکپیت هواپیما، آشکار می گردد.

فضای کابین با یک دیواره قطور و بلند به دو قسمت تقسیم شده و خبری از کنسول و داشبورد و فرمان رایج در آن نیست. غربیلک فرمان هم دیگر فرم دایره ای ندارد و به شکل پروانه ای درآمده است.

تعداد کنترل ها و دکمه ها نیز به حداقل رسیده و نمایشگرهای دیجیتالی متفاوتی نیز روبروی راننده و سرنشین قرار دارند.

فرم خاص کابین علاوه بر استحکام و ایمنی فوق العاده برای مسابقات نیز حالتی ایده آل دارد.

پیشرانه هیبریدی این خودرو از یک موتور 1.6 لیتری چهار سیلندر توربو برگرفته از خودروی مسابقه ای فولکس واگن پولو WRC با قدرت 295 اسب بخار و دو موتور الکتریکی تشکیل می شود.

موتور بنزینی، با یک گیربکس شش سرعته دو کلاچه DSG اتوماتیک جفت شده و نیرو را به چرخ​های جلو منتقل می سازد.

یکی از موتورهای الکتریکی با قدرت 113 اسب بخار و گشتاور 325 نیوتن متر هم روی محور جلو و موتور دیگر با همین میزان قدرت و 271 نیوتن متر گشتاور روی محور عقب جای می گیرند.

بدین ترتیب، این خودرو به صورت دیفرانسیل جلو، عقب یا چهار چرخ محرکه در شرایط مورد نیاز درمی آید. شتاب صفر تا صد این هاچ بک اسپرت به 4.3 ثانیه می رسد و بیشینه سرعت آن نیز 280 کیلومتر بر ساعت خواهد بود.

با تکیه بر انرژی ذخیره شده در باتری های لیتیوم-یون به تنهایی می توان 50 کیلومتر مسافت را طی نمود. درحالی که در حالت ترکیبی، مصرف سوخت آن 1.99 لیتر در هر صد کیلومتر برآورد می شود.

گلف GTE کانسپت، راهی طولانی تا تحقق دارد اما همین امروز هم می توان انتظار حضور فناوری های آن را در محصولات جدید فولکس واگن داشت.

شاید طراحیان نیز چشم اندازی از خودروهای آینده گلف یا شیروکو باشد. در هر صورت باید گفت که این هاچ بک داغ و جذاب، خواستنی تر از آن است که به بایگانی خودروهای کانسپت سپرده شود.

    

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا