اطلاعات جدید از علل شکست لانه گزینی جنین وسقط
بر اساس این پژوهش این ارتباط توسط یک شبکه پیچیده و چند لایه از سلولهای ایمنی، کموکاینها، سیتوکینها، فاکتورهای رشد و مولکولهای چسبان راهبری میشود.
در این پژوهش آمده است ،مجموعهای از سیتوکینهای TH1 به صورت هماهنگ و تحت کنترل دقیق کار میکنند تا سبب القاء قدرت پذیرش اندومتر گردند.
همچنین کموکاینها و مولکولهای چسبان اتصال بلاستوسیت به اندومتر را واسطهگری میکنند. در نهایت سلولهای سیستم ایمنی، عمدتاً سلولهای NK، سلولهای دندریتیک و سلولهای Tتنظیمی و TH1، نه تنها در القاء تحمل ایمونولوژیک بلکه در تکامل دیواره رحم و تغییر ساختار عروق اندومتر نیز نقش برجستهای ایفا میکنند.
به گزارش روابط عمومی انجمن علمی جنین شناسی و بیولوژی تولیدمثل ایران ، فهم جامع مکانیزمهای ایمونولوژیک دخیل در لانه گزینی جنین به ارائه راه کارهای درمانی بدیع جهت درمان شکستهای مکرر لانه گزینی و بهبود میزان حاملگی کمک شایانی خواهد نمود.
لازم به ذکر است اولین کنگره بین المللی تولیدمثل همزمان با اولین جشنواره برترین های حوزه تولیدمثل 2 الی 4 خرداد ماه سال جاری در مرکز همایشهای رازی برگزار خواهد شد و نتایج آخرین یافتهها در این خصوص توسط اساتید، پژوهشگران و متخصصین ارائه می شود.
گفتنی است گروه های هدف که در این کنگره به آنها امتیاز بازآموزی تعلق خواهد گرفت متخصصین زنان، مامایی ، اورولوژی، جنین شناسی، پزشکان عمومی، دامپزشکان، کلیه گرایشهای علوم پايه پزشكي، زیست شناسی، علوم آزمایشگاهی و پاتولوژی و… می باشند.
No tags for this post.