دنبال تجاری سازی تحقیقات خود باشید
![](https://sinapress.ir/wp-content/uploads/2022/09/15123816931713592752-780x470.jpg)
دانشگاه علم و صنعت ایران امروز (دوشنبه) میزیان یکی از نشست های تبادل تجربیات علم و فناوری /STEP با حضور جکی یینگ/ Jackie Ying بود.پروفسور جکی یینگ برنده جایزه مصطفی (ص) در دوره قبل و دانشمند حوزه فناوری نانو و مهندسی زیستی در این نشست با عنوان روش های تجاری سازی و خلق ثروت از تحقیقات دانشگاهی توضیحاتی در مورد دستاوردهای خود و گروه همکار تحقیقاتی اش در زمینه فناوری نانو و مهندسی زیستی ارائه داد.
وی همچنین فواید سیستم های و ذرات نانو را در حوزه های فراوان از جمله داروها و سم شناسی، تشخیص سرطان و ژنتیک و آزمایش مواد غذایی برشمرد و گفت: دانشجویان این رشته نباید تحقیقات را فقط برای گسترش دانش انجام دهند.
یینگ اظهار کرد: همواره به دانشجویانم در مقطع دکتری دانشگاه ام آی تی امریکا توصیه می کردم چند واحد در دانشکده کسب و کار این دانشگاه بگذرانند تا یاد بگیرند طرح تجاری بنویسند.
وی ادامه داد: در این دانشگاه هم لازم است دانشجویان مهندسی شیمی و فناوری نانو با تجارت و شیوه های جلب سرمایه آشنا شوند، به این شکل هم به کل بشریت خدمت کرده اید و هم تولید ثروت.
پروفسور یینگ، محقق و استاد رشته نانوفناوری و زیست مهندسی است. وی که به سال 1966 در تایوان به دنیا آمد، از 7 سالگی در سنگاپور و از 15 سالگی در آمریکا زندگی کرد. وی دانش آموخته رشته زیست مهندسی از دانشگاه کوپر یونیون نیویورک و در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری در رشته مهندسی شیمی از دانشگاه پرینستون است و در سن 35 سالگی به استادی موسسه فناوری ماساچوست/ ام آی تی رسید. این محقق رشته نانوفناوری در سال 2003 به سنگاپور برگشت و ریاست موسسه زیست مهندسی و نانوفناوری این کشور برعهده گرفت.
جایزه مصطفی (ص) برای معرفی دانشمندان برتر جهان اسلام به صورت دوسالانه برگزار می شود؛ دوره اول سال 94 و دوره دوم امسال برگزار شد و در دوره دوم محمد امین شکراللهی دانشمند ریاضی دان ایرانی تبار و استاد دانشگاه ای پی اف ال سوئیس و سامی ارول گلنبی/Erol Gelenbe دانشمند ترکیه ای تبار، مهندسی الکترونیک و کامپیوتر و استاد امپریال کالج لندن را به عنوان دو برنده این جایزه معرفی کرد.
در دوره برگزاری جایزه مصطفی (ص) و هفته جایزه مصطفی ( 11 تا 15 آذر)، نشست های علمی و تخصصی در حوزههای علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات، علم و فناوری زیستی و پزشکی، علم و فناوری نانو، اقتصاد و بانکداری اسلامی در دانشگاه های تهران، صنعتی شریف، علوم پزشکی شهید بهشتی، علوم پزشکی تهران، امام صادق (ع)، تربیت مدرس و علم و صنعت ایران برگزار می شود.در مدت برگزاری برنامه های جایزه مصطفی 90 نفر از دانشمندان برجسته علمی از 30 کشور اسلامی در ایران حضور دارند.