تدوین 57 برنامه اجرایی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

به گزارش ایرنا، دکتر سید احمد معتمدی روز دوشنبه در مراسم گرامیداشت مقام استاد که با حضور رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، اظهار داشت: با وجود اینکه خروجی دانشگاه و فارغ التحصیلان ما در سطح بهترین دانشگاه های جهان هستند اما جایگاه ما در رتبه بندی های بین المللی، شایسته نظام جمهوری اسلامی نیست.

وی ارتقای جایگاه دانشگاه امیرکبیر در رتبه بندی و ارزیابی های بین المللی را از مهم ترین اهداف این دانشگاه برشمرد و گفت: براساس هدف گذاری های صورت گرفته، تا پایان برنامه پنج ساله بعدی رتبه بین المللی دانشگاه امیرکبیر باید به 200 برسد و برای سال 1404 نیز دستیابی به رتبه زیر 100 را درنظر گرفته ایم.

معتمدی ورود به دانشگاه های نسل سوم را از دیگر رویکردهای جدی دانشگاه امیرکبیر خواند و افزود: باید گام را از آموزش و پژوهش فراتر بگذاریم و در تولید ثروت و رونق چرخه اقتصادی کشور از طریق تکنولوژی و فناوری نقش فعالتری ایفا کنیم.

وی از برنامه دانشگاه امیرکبیر برای حضور موثر در طرح های ملی استراتژیک در حوزه های آب، نفت و انرژی و محیط زیست به منظور راهگشایی و حل مشکلات کشور خبر داد.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر شمار دانشجویان این دانشگاه را حدود 14هزار نفر اعلام کرد و گفت: بیش از 55 درصد این دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول هستند و در کنار استادان دانشگاه در 16 دانشکده و 34 پژوهشکده به تولید علم و دانش و فناوری می پردازند.

وی همچنین به مشارکت دانشگاه امیرکبیر در 16 طرح کلان ملی به عنوان دانشگاه مجری یا همکار اشاره کرد و گفت: به لحاظ مشارکت در اجرای طرح های کلان، رتبه اول دانشگاه های کشور را دارا هستیم و سعی داریم طرح های کاربردی و معطوف به نیازهای کشور را بیش از پیش اجرایی کنیم.

در مراسم گرامیداشت مقام استاد، تعدادی از استادان پیشکسوت دانشگاه امیرکبیر لوح یادبود و جوایزی دریافت کردند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا