جهاددانشگاهی زیربناهای خود را بر مسلک «جهاد» پیش ببرد
به گزارش سیناپرس به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی همدان، آیتالله غیاثالدین طهمحمدی چهارشنبه یکم شهریور در چهل و چهارمین گردهمایی معاونان آموزشی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی که به میزبانی واحد همدان برگزار شد، با گرامیداشتن یاد جهادگران فی سبیلالله اظهار کرد: بعضی از واژهها با تکرار زیاد بهای خود را از دست میدهند اما یکی از این واژهها که همچنان ارزشمند است و در همه عرصهها بهکار برده میشود، "جهاد" است.
وی افزود: جهاد بدان معناست که هر انسان در راستای اهداف بزرگ و آسمانی تمام توان خود را نه تحمیلی بلکه عاشقانه هزینه کند در حدی که در این عرصه خود را به فراموشی بسپارد.
آیت الله طهمحمدی با اشاره به تکرار واژه جهاد در قرآن و کاربرد آن در برابر دشمن، در عرصه سازندگی، تعلیم و تربیت و اصلاح مفاسد، ادامه داد: طاقتفرساترین و سختترین نوع آن جهاد با "نفس" است به طوریکه قهرمانترین قهرمانان عالم کسی است که در عرصه پیکار با خواستههای نفس اماره خود پیروز شده و مغلوب آن نشود که برخی افراد به علت نداشتن روحیه جهادی در این راه توان تحمل سختی را نداشته و جا میزنند.
وی در بخش دیگری با اشاره به روز پزشک و جایگاه والای بوعلیسینا بیان کرد: این حکیم در عمر کمتر از ۶۰ سال خود تحقیق و تفحصهای زیادی انجام داده و نمونه واقعی یک جهادگر است به طوری که او حتی در خواب هم مطالعه میکرده است.
رییس بنیاد علمی و فرهنگی بوعلیسینا افزود: ابوعلیسینا در کنار مدیریت، ریاضت، عرفان و طبابت، فیلسوف هم بوده و ایرانیان چه در مبانی نظری و چه در مبانی عرفانی بیشتر او را به فلسفه میشناسند.
وی ابرازامیدواری کرد: جهاددانشگاهی زیربناهای خود را با براساس این مسلک پیش ببرد و در این راه مأیوس نشود چرا که یأس در دین اسلام از بزرگترین گناهان است.
وی عنوان کرد: در دنیا ثابت شده افرادی که به قول معروف "نازکنارنجی هستند"، در میدان عمل شانه خالی میکنند و جا میزنند اما افرادی که جهادگرانه وارد میشوند تا آخر تاب میآورند.
آیت الله طهمحمدی با اشاره به اینکه گهواره انسانهای بزرگ در خانههای فقرا به تکان درآمده است، اعلام کرد: انسانها در محرومیتها و سختیها رشد میکنند چرا که رفاه انسان را میپوساند کما اینکه مرحوم ملاعلی آخوند همدانی ۴۰۰ نفر عارف کامل را پرورش داد و دارای استفراغ وسع (تمام توان را بسیج کردن) بود.