تبدیل دستاوردهای پژوهشی این سازمان به محصولات مورد نیاز جامعه
به گزارش سیناپرس،وی گفت: در برنامه ششم توسعه کشور ماموریت های ویژه ای به جهاددانشگاهی سپرده شده است که از آن جمله می توان به همکاری در انتقال تکنولوژی آب شیرین کنهای کشور اشاره کرد که سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف با توجه به تخصص و سابقهی طولانی فعالیت در زمینهی آب، مسوولیت این زمینه را بر عهده گرفته است.
معاون پژوهشی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف در گفت و گو با روابط عمومی جهاددانشگاهی با تاکید بر تخصصی شدن حوزه های فعالیت واحدهای مختلف جهاددانشگاهی اظهار داشت: لازم است جهاددانشگاهی با شناخت نیازهای به روز و حیاتی جامعه، نسبت به مرتفع کردن این نیازها اقدام نماید که برای حرکت در این مسیر، ناگزیر به تنوع بخشی در حوزه های فعالیت جهاددانشگاهی و تخصصی شدن در هر یک از این حوزهها هستیم. با این رویکرد، واحدهای سازمانی به سوی تخصصی شدن گام برمیدارند و این حرکت، زمینه ی حمایت بیشتر از فعالیت های جهاد دانشگاهی در کشور را به وجود می آورد. در ادامه این حرکت نیز شاهد افزایش کیفیت و سطح خدمت رسانی به جامعه خواهیم بود.
وی با اشاره به وسعت فعالیت های سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف گفت: هم اکنون این سازمان با سازمان های مختلف کشور در حال تعامل و همکاری می باشد که از جمله آن ها می توان به معاونت علمی ریاست جمهوری، وزارت نفت، وزارت دفاع، حوزه های حمل و نقل ریلی و خودرویی، حوزه های بندری، هوافضا، ناجا، صنایع معدنی، شهرداریها، وزارت جهاد کشاورزی و … اشاره کرد.
عضو هیات علمی جهاددانشگاهی تقویت تفکر محصول محوری در نهاد جهاددانشگاهی را آغازگر حرکت به سمتی ذکر کرد که این نهاد می تواند با بهره گیری از آن تفکر، نتایج و دستاوردهای خود را به تولید رسانده و ارتقاء دهندهی تولید و اشتغال در کشور باشد.
معاون پژوهشی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف اظهار داشت: هم اکنون این سازمان با انجام برنامهریزی استراتژیک به این نتیجه رسیده است که لازم است در مسیر تولید و صادرات محصول و اجرای طرحهای کلان گام بردارد. این امر، همخوانی موثری نیز با اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال دارد.
دکتر مردانی با اشاره به برنامه های سازمان جهادشریف در زمینه ی اشتغال زایی و ایجاد کسب و کارهای جدید گفت: این سازمان در نظر دارد تا در ۵ سال آینده ۲۰ محصول را که نتیجه ی پژوهشهایی است که به همت متخصصان این سازمان انجام شده و در دست انجام است، به مرحله ی تولید برساند تا علاوه بر رفع نیاز کشور، زمینه ساز اشتغال در کشور نیز باشد.
وی حمایت از برنامه های شتاب دهنده ها و استارتاپ ها را از دیگر برنامه های سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف در خصوص اشتغال زایی و ایجاد کسب و کارهای جدید عنوان کرد و افزود: در این زمینه چندین رویداد نیز در این سازمان برگزار شده و در حال عقد تفاهمنامه با برخی شرکت ها به منظور راه اندازی شتاب دهنده ها هستیم.
دکتر مردانی اجرای 10 طرح کلان در یک دوره ی زمانی 5 ساله را بخشی دیگر از برنامه های استراتژیک سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف عنوان کرد و افزود: هدف گذاری این طرح های کلان در حوزه هایی همچون نفت، پتروشیمی، حمل و نقل، صنایع معدنی، محیط زیست، دفاعی و دریایی می باشد.
وی در ادامه با اشاره به دستاوردهای سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف در یک سال گذشته، طراحي، تدوين فناوري و ساخت ابزار های درون چاهي، راه اندازی آزمایشگاه فناب و تجهیزات آب و آبیاری (فناب)، راه اندازی آزمایشگاه پرتابل و غیر مخرب متالورژی، طراحی و ساخت دستگاه فلوکامپيوتر ميترينگ نفت خام، طراحی و ساخت دستگاه لایه نشانی مگنترون اسپاترینگ مدل Mss160 (پزشکی) را بخشی از دستارودهای این سازمان ذکر کرد.
معاون پژوهشی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، بکارگیری سامانه ارتباطات خودرویی در خطوطBRT تهران (ارائه خدمات مدیریت زمانبندی اتوبوس های BRT تهران با استفاده از فناوری DSRC)، طراحی و تولید50 مجموعه تجهیزات واگن مسافری، طراحي و ساخت آشکارساز فرابنفش شعله، مدیریت طرح نوین سازی و توسعه فناوری اطلاعات سازمان هواشناسی کشور و طراحی و ساخت انواع میکروکانال در فناوری میکروفلوئیدیک در حوزه ی پژوهش های پزشکی و ارائه تست ايمني تجهيزات فناوري اطلاعات را بخشی دیگر از دستارودهای متخصصان این سازمان در یکسال گذشته عنوان کرد.