تکمیل برج فناوری کرمانشاه 25 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
به گزارش سیناپرس، معصومه خان احمدی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه چندین سال از شروع ساخت "برج فناوری" پارک علم و فناوری کرمانشاه میگذرد، گفت: متاسفانه مشکلات مالی و اعتباری موجب طولانی شدن روند اجرای این پروژه شده است.
وی با اشاره به نیاز استان به ساخت این مجموعه، گفت: با توجه به کاهش استخدامهای دولتی، تقاضا برای تشکیل شرکتهای فناور و دانش بنیان در حال افزایش است، اما متاسفانه کمبود فضا و مکان برای استقرار شرکتها مانع از پذیرش تعداد بسیاری از ایدهها در پارک علم و فناوری کرمانشاه شده است.
خان احمدی افزود: سال گذشته 359 ایده به پارک علم و فناوری کرمانشاه ارائه شد که متاسفانه به علت کمبود فضای فیزیکی تنها 60 ایده پذیرش شد و قطعا در سالهای آتی با افزایش بیش از پیش تقاضا مواجه خواهیم بود.
رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه پیشروی به سمت اقتصاد دانشبنیان را یک ضرورت برای استان عنوان کرد و افزود: اگر اعتقاد داریم که باید به سمت اقتصاد دانشبنیان حرکت کنیم، باید در گام اول بسترهای لازم برای این حرکت را فراهم کنیم که اولین بستر تامین فضای فیزیکی برای فعالیت شرکتهای فناور و دانشبنیان است.
خان احمدی تاکید کرد: سالها از شروع اجرای پروژه برج فناوری پارک علم و فناوری کرمانشاه میگذرد، اما هنوز این پروژه نتوانسته برای استقرار شرکتهای دانشبنیان تکمیل شود و از مسؤولین استان تقاضا داریم برای تامین اعتبارات این پروژه همکاری لازم را داشته باشند.
رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه با بیان اینکه پارک علم و فناوری کرمانشاه جزو پنج پارک برتر کشور است، گفت: با این وجود جزو معدود پارکهای علم و فناوری کشور هستیم که فضایی از خود در اختیار ندارد و همه فضاهای ما امانی است.
وی افزود: در حال حاضر شرکتهای تحت پوشش پارک علم و فناوری پراکنده هستند و ما فضا و مکانی از خود در اختیار نداریم.
خان احمدی افزود: با توجه به استقرار تعداد بسیاری شرکتهای فناور و دانشبنیان در این برج، تکمیل آن میتواند گامی موثر در حرکت استان به سمت اقتصاد دانشبنیان باشد.