انسان می تواند نامیرا شود

برایان . جی . هوگس (Bryan G. Hughes) به همراه زیگفرید هکیمی (Siegfried Hekimi) که هر دو متخصص زیست شناسی هستند در دانشگاه مک گیل کانادا به مطالعه طول عمر افراد و بیشترین سنی که انسان ها توانسته اند به آن دست پیدا کنند پرداخته و در این مطالعات کشورهای ایالات متحده امریکا، بریتانیا، فرانسه و زاپن در بازه زمانی 1968 تا امروز بررسی شده و مشخص شد که بدن انسان فاقد محدودیت سنی و طول عمر است.

در سال 1900 میلادی مردان به طور متوسط حداکثر 46 سال و زنان حداکثر 48 سال عمر می کردند. در سال 1998 متوسط طول عمر مردان به 73 سال و 8 ماه و در زنان به 79 سال و شش ماه افزایش پیدا کرد. امروزه طول متوسط عمر مردان 76و نیم سال و طول متوسط عمر زنان 81 سال و 2 ماه است.

زیگفرید هکیمی در توضیح این موضوع گفت: «ما نمی دانیم محدودیت سنی باید تا چه میزان باشد. در حقیقت ما با گسترش دادن خط طول عمر می توانیم تنها حداکثر طول عمر ثبت شده و متوسط طول عمر را بررسی کنیم و پیش بینی می شود میزان طول عمر انسان در آینده بیشتر از شرایط فعلی خواهد بود.»

به باور کارشناسان، متوسط طول عمر در چند دهه گذشته با رشد قابل توجه و زیادی رو به رو بوده و احتمالا در آینده نیز این روند ادامه خواهد داشت.

این پژوهشگر دانشگاه مک گیل در رابطه با موضوع فوق اظهار داشت: «سیصد سال پیش، میزان عمر مردم بسیار کمتر از امروز بود. اگر در آن زمان به آن ها گفته می شد که طی چند سده آینده انسان می تواند تا صد سال عمر کند، آن ها ما را دیوانه فرض می کردند.»

طی قرن بیستم میلادی متوسط طول عمر انسان ها در ایالات متحده آمریکا در فاصله سال های 1900 تا 1998 در حدود 30 سال افزایش پیدا کرد.  بر اساس مطالعات انجام شده در دانشگاه کالیفرنیا در برکلی، در سال 1900 میلادی مردان به طور متوسط حداکثر 46 سال و زنان حداکثر 48 سال عمر می کردند. در سال 1998 متوسط طول عمر مردان به 73 سال و 8 ماه و در زنان به 79 سال و شش ماه افزایش پیدا کرد.

امروزه طول متوسط عمر مردان 76و نیم سال و طول متوسط عمر زنان 81 سال و 2 ماه است. البته این روند همواره رو به رشد نبوده و در سال 2015 میلادی آمارها حاکی از کاهش اندک این متوسط طول عمر است و متوسط طول عمر مردان در این سال به میزان 76 سال و 3 ماه ثبت شد. اما به طور کلی در قرون اخیر شاهد رشد نسبتا سریع میزان طول عمر انسان بودیم. بر اساس مطالعات پژوهشگران، هیچ محدودیت علمی برای طول عمر انسان وجود نداشته و در این میان برخی بیماری ها مانند عوارض و حملات قلبی، نقش مهمی در مرگ و میر انسان ها ایفا می کنند. برای نمونه در سال 2015 میلادی مشخص شد که از بین هر 100 هزار نفر، بیش از 168 نفر بر اثر عوارض قلبی از دنیا می روند.

 

منبع: upi

ترجمه: فاطمه کردی

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا