عرضه اولین محصول پنبه تراریخته به بازار در سال جاری

به گزارش ایرنا از دبیرخانه سومین جشنواره زیست فناوری، دکتر بهزاد قره یاضی با بیان اینکه امروزه انطباقی میان محصولات بیوتکنولوژی و ارگانیک بوجود آمده است افزود: در بیوتکنولوژی تلاش می کنیم علاوه بر اینکه از سمی استفاده نکنیم، محصول خوبی هم برداشت کنیم به گونه ای که از نظر اقتصادی هم به صرفه باشد.

وی افزود:زیست فناوری کاربردهای مختلفی دارد که از جمله آن می توان به حوزه کشاورزی اشاره کرد. به عنوان مثال در بخش کشاورزی موفق شدیم با خالص سازی جلبک های موجود در دریاچه ارومیه، بتاکاروتن استخراج کنیم که در تغذیه دام، انسان و تولید لوازم آرایشی کاربرد دارد. 

رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران پیشرفت علمی در عرصه زیست فناوری را مثبت ارزیابی و عنوان کرد: باید یک گام دیگر برداریم و برای استفاده از فناوری به شرکت های دانش بنیان میدان بدهیم. 

قره یاضی ادامه داد: پیش از این زیست فناوری در چنبره دستگاه های دولتی بوده اما اکنون در تلاش هستیم آن را به شرکت های دانش بنیان بسپاریم. 

به گفته مسئول امور بین الملل این جشنواره، 'ون مونتاگو'، رئیس اتحادیه بیوتکنولوژی اروپا، 'کازوواناتاده' برند ژاپنی جایزه خوارزمی، هیات های بلندپایه از چین، پاکستان، ترکیه، مغولستان، فیلیپین و مالزی از جمله مهمانان خارجی مدعو به این دوره از جشنواره هستند. 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا