چت‌بات «کلود» به حالت صوتی مجهز می‌شود

 

 

شرکت «آنتروپیک» ارائه حالت صوتی را برای اپلیکیشن‌های چت‌بات «کلود» خود آغاز کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری سینا، در حساب رسمی ایکس شرکت «آنتروپیک»(Anthropic) و به‌روزرسانی‌ وب‌سایت آن اعلام شده که حالت صوتی به کاربران اپلیکیشن تلفن همراه «کلود»(Claude) امکان می‌دهد تا مکالمات گفتاری کاملی را با آن داشته باشند. این حالت صوتی طی چند هفته آینده به زبان انگلیسی ارائه خواهد شد.

به نقل از تک کرانچ، حداقل یک کاربر در ایکس گزارش داده که اواخر روز سه‌شنبه به حالت صوتی دسترسی پیدا کرده است. این حالت به ‌طور پیش‌فرض توسط مدل «کلود سونت ۴»(Claude Sonnet 4) پشتیبانی می‌شود.

در صفحه پشتیبانی آنتروپیک آمده است: حالت صوتی، شما را قادر می‌سازد تا با کلود صحبت کنید و پاسخ‌ها را بشنوید. این ویژگی، استفاده از کلود را زمانی که سرتان شلوغ است اما ذهنتان مشغول نیست، آسان‌تر می‌کند. حالت صوتی، نحوه تعامل شما با کلود را به واسطه نمایش نکات کلیدی روی نمایشگر هنگام صحبت و شنیدن پاسخ‌های صوتی تغییر می‌دهد.

تعدادی از شرکت‌های هوش مصنوعی از جمله «اوپن‌ای‌آی»(OpenAI)، تجربه‌ گفت‌وگوی صوتی را در چت‌بات‌های خود ارائه می‌دهند. به عنوان مثال، «گوگل» هوش مصنوعی «جمینای لایو»(Gemini Live) را دارد، در حالی که شرکت «اکس‌ای‌آی»(xAI) حالت صوتی را برای هوش مصنوعی «گراک»(Grok) ارائه می‌دهد. هر کدام از آنها به کاربران امکان می‌دهند تا به جای تایپ کردن، از راه صحبت کردن با چت‌بات‌ها تعامل داشته باشند و گفت‌وگو را طبیعی‌تر و شهودی‌تر جلوه دهند.

با حالت صوتی آنتروپیک، کاربران می‌توانند درباره چیزهایی مانند اسناد و تصاویر به گفت‌وگو بپردازند و از میان پنج گزینه صوتی مجزا انتخاب کنند. همچنین، کاربران می‌توانند در لحظه بین متن و صدا جابه‌جا شوند و متن و خلاصه گفت‌وگوها را ببینند.

این حالت، محدودیت‌های خاصی دارد. گفت‌وگوهای صوتی جزو سقف استفاده‌ معمول حساب می‌شوند. آنتروپیک می‌گوید که بیشتر کاربران نسخه رایگان می‌توانند انتظار ۲۰ تا ۳۰ گفت‌وگو را داشته باشند. علاوه بر این، فقط مشترکین نسخه پولی کلود می‌توانند از رابط «گوگل ورک‌اسپیس»(Google Workspace) استفاده کنند که امکان دسترسی به قرارهای ملاقات‌ تقویم گوگل و پیام‌های جیمیل را به حالت صوتی می‌دهد.

«مایک کریگر»(Mike Krieger) مدیر ارشد محصولات آنتروپیک در مصاحبه‌ با فایننشال تایمز در اوایل ماه مارس تأیید کرد که این شرکت در حال کار کردن روی قابلیت‌های صوتی برای کلود است. در آن گزارش آمده بود که آنتروپیک در حال مذاکره با شرکت «آمازون» سرمایه‌گذار و شریک اصلی این شرکت و استارت‌آپ هوش مصنوعی «الون‌لبز»(ElevenLabs) است تا احتمالاً ویژگی‌های صوتی آینده را برای کلود تنظیم کند.

مشخص نیست کدام یک از این مشارکت‌ها – اگر اصلاً مشارکتی وجود داشته باشد – به ثمر رسیده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا