بازدید معاونان فناوری و آموزش وزیر علوم از نمایشگاه دستاوردهای آموزش دیجیتال در ووهان چین

 

دکتر شهیکی تاش معاون فناوری و نوآوری و دکتر واحدی معاون آموزشی وزیر علوم از نمایشگاه دستاوردهای آموزش دیجیتال در کشور چین بازدید کردند.

 

به گزارش خبرگزاری سینا، در این نمایشگاه که در حاشیه برگزاری سومین کنفرانس جهانی آموزش دیجیتال ۲۰۲۵ کشور چین در دانشگاه ووهان برپا شده، آخرین دستاوردهای آموزشی دانشگاههای مختلف این کشور به مرکزیت ووهان به نمایش گذاشته شده است.

 

 

از دستاوردهای این نمایشگاه توسعه ابزارهای آموزشی و پژوهشی، سخت افزارها و نرم افزارهای توسعه داده شده، دوره‌ها و دروس تحصیلی توسعه داده شده و ربات‌های انسان نما هستند.

در این نمایشگاه کاربرد آموزش دیجیتال در زمینه های علمی مختلف از جمله صنایع فضایی و ماهواره ها، بخش کشاورزی و مبارزه با آفات، هنر و فرهنگ، رباتهای انسان نما و امدادی، توسعه ابزار آموزشی و مدیریت کلاس درس، ابزارهای علوم تربیتی و روانشناسی تدریس نمایش داده شده است.

 

لازم به توضیح است آقای دینگ شیه شیانگ، معاون نخست وزیر جمهوری خلق چین به همراه وزیر آموزش این کشور در این بازدید حضور داشتند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا