حضور خبرگزاری سینا در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

 

 

خبرگزاری سیناپرس به عنوان رسانه تخصصی فعال در حوزه علم، فناوری و فرهنگ در قالب یک غرفه در سالن فناوری‌های نشر در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور دارد.

 

به گزارش خبرگزاری سینا، این خبرگزاری در طول 10 روز این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، علاوه بر پوشش اخبار و رویدادهای آن، مصاحبه‌های اختصاصی مکتوب و تصویری با چهره‌های علمی و فرهنگی تهیه و منتشر می‌کند که در بخش ادبیات و نشر، قابل مشاهده است.

پوشش نشست های تخصصی با موضوعات مرتبط با هوش مصنوعی و سایر حوزه های مرتبط با کتاب و نشر، از دیگر برنامه های این خبرگزاری در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب است.

سالن فناوری‌های نشر در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در شبستان مصلی واقع شده و با هدف معرفی آخرین دستاوردهای فناورانه در حوزه کتاب و نشر، با همکاری پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگیِ جهاددانشگاهی و خانه کتاب و ادبیات ایران اجرا می‌شود.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا