رونمایی از چهار عنوان کتاب جهاددانشگاهی در سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب

 

چهار کتاب منتشر شده جهاددانشگاهی در سرای کتاب سی و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران رونمایی شد.

 

به گزارش خبرگزاری سینا،‌ سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران میزبان چهار کتاب منتشر شده توسط جهاددانشگاهی بود که در تاریخ ۱۷ اردیبهشت در سرای کتاب این نمایشگاه برگزار شد. در این مراسم، نویسندگان و مترجمان آثار منتشر شده به بیان اهداف و محورهای اصلی آثار خود پرداختند.

در ابتدای نشست، دکتر سیدمرتضی افقه، نویسنده کتاب «مبانی نظری چالش‌های اقتصاد ایران»، با اشاره به دغدغه‌های اقتصادی کشور گفت: «بسیاری از مشکلات امروز ما ریشه‌های غیراقتصادی دارند. اشتباه استراتژیک ما این بود که ثروت را تنها در نفت جستجو کردیم، در حالی که نیروی انسانی واقعی‌ترین سرمایه ملی است.»

وی دانشگاه‌ها را محل مدرک‌گرایی دانست و افزود: «دانشگاه‌های ما با توسعه پیوند نخورده و به جای تولید ثروت، به تشریفات علمی بسنده کرده‌اند.»

در ادامه، دکتر هاجر مقدسی، مترجم کتاب «ارتباطات میان‌فرهنگی»، این اثر را زمین‌محور و کاربردی توصیف کرد و گفت: «این کتاب با ترکیب نظریه‌های فرهنگی و مثال‌های عملی، به دنبال توانمندسازی مخاطب است.» او در ادامه به این نکته اشاره کرد که «این کتاب با ارائه مثال‌های ساده و ملموس سعی دارد مطالب را به گونه‌ای جذاب مطرح کند تا برای خواننده عام نیز قابل درک باشد.»

وی ابراز امیدواری کرد که چنین آثاری به جای ترجمه، در قالب تألیف‌های چندبعدی تولید شوند.

مهندس هاشمی که به نمایندگی از دکتر نظرپور، نویسنده کتاب «تحلیلی بر مجموعه قوانین، مقررات و آیین‌نامه‌های اجرایی حاکم بر آموزش عالی»، در این نشست شرکت کرده بود، از تدوین ۲۰ ساله این اثر خبر داد و تأکید کرد: «آشنایی اندک مدیران با قوانین، چالشی جدی است. این کتاب مرجع کاملی است تا مدیران وزارت علوم و مؤسسات وابسته با کمبود منابع مواجه نشوند.»

وی همچنین بر نقش نیروی انسانی کارآمد در حل مشکلات بودجه‌ای کشور و گذر از موانع تأکید کرد.

در انتهای برنامه، دکتر سجاد رشیدی منفرد، نویسنده کتاب «توالی‌یابی نسل جدید»، این اثر را نخستین کتاب جامع فارسی در حوزه ژنتیک معرفی کرد و گفت: «ما در نقطه عطف سوم انقلاب ژنتیک قرار داریم و پزشکی شخصی مبتنی بر DNA آینده درمان را متحول خواهد کرد.»

 

رونمایی کتاب جهاددانشگاهی

 

وی با انتقاد از سیستم‌های غربالگری وزارت بهداشت افزود: «متأسفانه بسیاری از ظرفیت‌های ژنومیک ایران ناشناخته مانده، در حالی که ژنوم‌های ما سرمایه‌های ارزشمندی هستند.

این نشست با تأکید بر لزوم توجه به نیروی انسانی، اصلاح ساختارهای آموزشی و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین علمی به کار خود پایان داد. کتاب‌های رونمایی شده در غرفه جهاددانشگاهی در نمایشگاه کتاب تهران قابل دسترسی هستند.

 

بازدید قائم مقام رئیس جهاددانشگاهی از غرفه این سازمان در سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

دکتر سید عبدالحمید احمدی، قائم مقام رئیس جهاد دانشگاهی، در نخستین روز از سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، از غرفه سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی بازدید کرد.

در این بازدید که با حضور مسئولان و دست‌اندرکاران غرفه همراه بود، دکتر احمدی با دکتر حامد علی اکبرزاده، رئیس سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی، به گفت‌وگو نشست و از نزدیک در جریان روند عرضه کتاب‌ها، برنامه‌های جانبی و استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.

وی با تأکید بر نقش جهاد دانشگاهی در تولید و ترویج آثار علمی-فرهنگی، از تلاش‌های این سازمان در معرفی دستاوردهای پژوهشی و انتشار کتاب‌های تخصصی در حوزه‌های مختلف تقدیر کرد.

شایان ذکر است که این نمایشگاه تا ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ در مصلی امام خمینی (ره) دایر است و غرفه جهاد دانشگاهی در سالن ناشران عمومی، راهرو ۲۲ پذیرای علاقه‌مندان است.

 

منبع
سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا