با حضور استاندار البرز؛
رونمایی از دو محصول دانش بنیان و فناورانه حوزه پزشکی پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی

 

در هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (Iran Expo ۲۰۲۵) با حضور استاندار البرز و رییس پارک علم و فناوری البرز، دو محصول دانش‌بنیان حوزه پزشکی(پد پانسمان نانوسلولز باکتریایی مرطوب برای مدیریت زخم‌ها (تولید شرکت هدی صنعت تدبیر) و داروی تلمیسارتان برای کنترل فشار خون) رونمایی شد.
با حضور دکتر مجتبی عبداللهی استاندار البرز،  دکتر افضلی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ، دکتر عباسی مدیرکل اشتغال و سرمایه گذاری وزارت کشور ، دکتر علی شیرین زاد نماینده مردم کرج،  فردیس و اشتهارد در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، مهندس مهدی عباسی رییس پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی از دو محصول دانش بنیان و فناورانه در حوزه پزشکی در هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (Iran Expo 2025)رونمایی شد.
در این مراسم، دو محصول فناورانه حوزه پزشکی با عنوان «پد پانسمان نانو سلولز باکتریایی مرطوب برای مدیریت پیشرفته زخم ها» و تلمیسارتان Telmisartan دارویی مورد استفاده در کنترل فشار خون بالا (فشار خون بالا) و کاهش خطر حوادث قلبی عروقی در بیماران خاص رونمایی شد.

تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان استان طی سه سال دو برابر شده است

مهندس مهدی عباسی، رییس پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی در این مراسم که در آن مدیران و تیم تحقیقاتی دو محصول فناورانه و … نیز حضور داشتند، با اشاره به روند رو به رشد فعالیت‌های دانش‌بنیان در این استان اظهار کرد: طی سه سال گذشته تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در البرز رشد صد درصدی داشته است و طرح راهبری زنجیره ارزش دارو در پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی با هدف ایجاد دبیرخانه زنجیره ارزش در حوزه دارو از سوی وزارت علوم در این پارک اجرا می شود.

وی با بیان اینکه پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی پس از اصفهان، بیشترین سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را در کشور جذب کرده، افزود: امیدواریم با تداوم همکاری با بخش خصوصی، میزان این سرمایه‌گذاری تا خردادماه به رقم یک هزار میلیارد تومان (یک همت) برسد.

رییس پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی افزود: امیدواریم با تداوم همکاری با بخش خصوصی، میزان این سرمایه‌گذاری تا خردادماه به رقم یک هزار میلیارد تومان (یک همت) برسد.

مهندس عباسی همچنین از رونمایی از صد محصول فناورانه جدید طی سال گذشته در پارک خبر داد و تصریح کرد: امیدواریم هر یک از این محصولات بتوانند به نحوی در حل مشکلات جامعه مؤثر واقع شوند.

مهندس عباسی همچنین از رونمایی از صد محصول فناورانه جدید در پارک خبر داد و تصریح کرد: امیدواریم هر یک از این محصولات بتوانند به نحوی در حل مشکلات جامعه مؤثر واقع شوند.

وی با اشاره به نقش پارک در حوزه سلامت بیان کرد: در حال حاضر ۶۱ شرکت دانش‌بنیان در حوزه سلامت در پارک مستقر هستند که نشان‌دهنده ظرفیت بالای استان در این حوزه است.

رییس پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی در ادامه خاطرنشان کرد: استان البرز در زمینه صادرات محصولات دانش‌بنیان در رتبه هفتم کشور قرار دارد و امیدواریم عملکرد خود را در بخش سلامت و دارو بیش از پیش نیز ارتقا دهیم.

مهندس عباسی با تأکید بر اهمیت هم‌افزایی میان نهادها اظهار کرد: امیدواریم با حمایت نهادهای مسئول و با تداوم فضای همدلی میان مدیران استان، شاهد دستاوردهای بزرگ‌تری برای زیست‌بوم دانش‌بنیان کشور و پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی باشیم.

گفتنی است «تلمیسارتان» که متعلق به دسته ای از داروهای شناخته شده به عنوان مسدود کننده های گیرنده آنژیوتانسین II (ARBs) است، به شل شدن رگ های خونی کمک می کند و پمپاژ خون را برای قلب آسان تر می کند. این دارو اغلب زمانی تجویز می شود که سایر درمان های ضد فشار خون مناسب یا مؤثر نباشند.

شایان ذکر است «پد پانسمان نانو سلولز باکتریایی مرطوب برای مدیریت پیشرفته زخم ها» که  توسط  (iseven)شرکت دانش بنیان و فناور هدی صنعت تدبیر شهریار  مستقر در پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی تولید شده با  حضور استاندار البرز و رییس پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی رونمایی شد که بزودی وارد بازار می شود.

منبع
روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا