راه‌يابی مربيان كانون فارس به مرحله كشوری بیست‌وششمین جشنواره قصه‌گويي

معاون فرهنگی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس اعلام کرد: چهار نفر از اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس با عبور از مرحله منطقه‌ای بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کشور، جواز حضور در رقابت‌های ملی این جشنواره را کسب کردند.

مجید خطبایی امروز، ۷ بهمن‌ماه با بیان اینکه چهار نفر از اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس با موفقیت به مرحله ملی بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کشور راه یافتند، گفت: این اعضای توانمند از میان ۸۶ نفر منتخب مرحله منطقه‌ای، در بخش‌های مختلف جشنواره موفق به کسب بلیت حضور در رقابت‌های نهایی شدند که از ۲۷ تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ در شهر یزد برگزار خواهد شد.

وی افزود: در این مرحله از جشنواره، قصه‌گویان برگزیده پس از موفقیت در مرحله استانی، به بخش منطقه‌ای معرفی شدند. در این مرحله، با توجه به ارزیابی‌های دقیق و داوری‌های حرفه‌ای، اسامی برگزیدگان و شایستگان تقدیر در بخش‌های مختلف، از جمله سنتی و کلاسیک، ایثار و مقاومت، مدرن و نوآورانه، علمی، پیشرفت قهرمانان ایران، دینی، آیینی و سنتی، زبان اشاره و قصه‌های منظوم اعلام شد.

معاون فرهنگی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس ادامه داد: دبیرخانه جشنواره، پس از انجام فرایند داوری مرحله منطقه‌ای، اسامی ۱۳۴ نفر از برگزیدگان و شایستگان تقدیر را منتشر کرده است. از این تعداد، ۸۶ نفر به مرحله نهایی راه یافته و ۴۸ نفر دیگر نیز به عنوان شایستگان تقدیر مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

خطبایی با اشاره به موفقیت چشمگیر اعضای کانون فارس، خاطرنشان کرد: چهار نفر از اعضای توانمند کانون فارس از میان ۸۶ نفر برگزیده، موفق به راهیابی به مرحله ملی این جشنواره شده‌اند.

وی اظهار کرد: این قصه‌گویان در مرحله ملی جشنواره، که از ۲۷ تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ در شهر یزد، پایتخت قصه ایران، برگزار خواهد شد، در بخش‌های مختلف با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت. در نهایت، برگزیدگان نهایی جشنواره معرفی شده و صاحبان تندیس‌های جشنواره مشخص خواهند شد.

به گزارش سینا، چهار نفر از قصه‌گویان کانون فارس که به مرحله ملی این جشنواره راه پیدا کردند به شرح زیر است:

در بخش آیینی-سنتی (زنان و مردان): بهار ده‌بزرگی از شیراز با قصه «انتخاب رخش توسط رستم»

در بخش کلاسیک (زنان و مردان): رقیه مستقیم از شیراز با قصه «حوض نقاشی» و محمدجواد علیمردانی از نی‌ریز با قصه «که این‌طور»

در بخش زبان اشاره: سعیده عزیزی از مرودشت با قصه «مرغ سرخ پاکوتاه»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا