نماینده همدان و فامنین در مجلس:
کارهای جهادی پزشکی با نیازسنجی انجام شود

نماینده مردم همدان و‌ فامنین در مجلس شورای اسلامی بر انجام نیازسنجی و کار پژوهشی در زمینه شناسایی نیازهای درمانی نقاط کمتر برخوردار حوزه انتخابیه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری سینا، عباس صوفی در نشست با رئیس دانشگاه علوم پزشکی و گروه‌های فعال جهادی حوزه پزشکی افزود: کار پژوهشی در حوزه بهداشت و‌ درمان باید مورد توجه قرار گیرد و پژوهش و هدفگذاری برای کارهای جهادی داشته باشیم.

وی انجام غربالگری را نیز مورد توجه قرارداد و بیان کرد: گروه‌های جهادی تنها نباید به عینک و دندان محدود شود، باید غربالگری سلامت جدی گرفته شود تا بیماری‌های سخت درمان با تشخیص درست و به موقع، به سرعت درمان شود.

صوفی با اشاره به نگاه جهادی استاندار همدان، تصریح کرد: وقتی مقام ارشد اجرایی استان نگاه جهادی و مثبتی دارد می‌توان از این ظرفیت برای تقویت گروه‌های جهادی بهترین استفاده را کرد.

این نماینده مردم در خانه ملت اظهار کرد: کار جهادی کاری با ارزش و مبتنی بر ایمان است و‌ گروه‌های جهادی با مبانی اعتقادی قوی خود از تمام ظرفیت برای خدمت به مردم استفاده می‌کنند، گروه‌های جهادی پزشکی نیز دید مثبت برای ارائه خدمت به مردم دارند.

صوفی اضافه کرد: گروه‌های جهادی سرمایه های ارزشمندی در استان هستند و کارهایی که انجام می دهند ارزش معنوی بالایی دارد، خداوند متعال به کار و زندگی گروه‌های جهادی برکت می‌دهد.

وی گفت: در حوزه نمایندگی وظایفی داریم و‌ برخی از ناترازی‌ها را باید حل کنیم که می‌توان از ظرفیت گروه‌های جهادی استفاده کرد، درمان گران است و‌ مردم در حوزه خدمات درمانی و بهداشتی با مشکلاتی مواجه هستند.

صوفی با اشاره به فعالیت بیمه سلامت، خاطرنشان کرد: این بیمه توانسته تا حدودی به کاهش هزینه‌های درمان کمک کند، در برخی مناطق شهر وضعیت اقتصادی به گونه‌ای است که شاهد “نذر نان” هستیم و افراد خیر حواله نان به مردم می‌دهند. در این شرایط درمان و سلامتی اولویت خود را از دست می‌دهد.

نماینده همدان و فامنین در مجلس تصریح کرد: بهزیستی نیاز به کار جهادی زیادی دارد، ورود به حوزه درمان و ساماندهی گروه‌های جهادی اتفاق مبارکی است و در استان افرادی که در حوزه درمان وارد شده‌اند دارای دید وسیع هستند، جهاد دانشگاهی، بهزیستی، هلال احمر، بیمه سلامت و … باید در حوزه گروه‌های جهادی درمان با جدیت وارد شوند.

صوفی پیشنهاد داد: دبیرخانه گروه‌های جهادی در دانشگاه علوم پزشکی تشکیل شود و از ظرفیت گروه‌های جهادی سایر استان‌ها نیز استفاده شود.

 

گزارش: فاطمه عزیزی هرمز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا