سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز مطرح کرد:
انگ اجتماعی؛ بزرگترین مانع در تشخیص و درمان مبتلایان به ایدز (HIV)

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از انگ اجتماعی به‌عنوان چالش اصلی در شناسایی و درمان بیماران مبتلا به ایدز (HIV) یاد کرد و بر اهمیت اطلاع‌رسانی و نمونه‌گیری برای افراد در معرض خطر تأکید کرد.

به گزارش سینا پرس فارس، اورنگ ایلامی امروز، 12 آذرماه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز با بیان اینکه ۲ هزار 82 نفر بیمار مبتلا «HIV» در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز شناسایی شده اند، گفت: از این تعداد شناسایی شده، ۷۷ درصد بیماران تحت درمان هستند.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه از انگ اجتماعی به عنوان یکی از مهمترین عوامل عدم مراجعه و شناسایی مبتلایان ایدز یاد کرد و افزود: برخی افراد که هیچ رفتار پرخطری هم نداشته اند، ممکن است به دلایل مختلفی به عفونت اچ آی وی مبتلا شده باشند و امکان دارد به دلیل انگ اجتماعی این بیماری، برای آزمایش و نمونه گیری به مراکز بهداشت مراجعه نکنند.

ایلامی با تاکید بر اهمیت ارتقای اطلاع رسانی در خصوص بیماری ایدز و لزوم نمونه گیری تشخیصی برای افراد در معرض خطر، ادامه داد: در صورتی که سطح اطلاع رسانی در جامعه بالا رود، افرادی که نگران تابوهای ایدز هستند، بیشتر و زودتر برای آزمایش ترغیب می‌شوند.

او با بیان اینکه در مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری، خدمات رایگان آموزشی، پیشگیری و درمان عفونت اچ آی وی ارائه می‌شود، بیان داشت: در حال حاضر مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری در شهرستان‌های شیراز و مرودشت، پایگاه مشاوره بیمارهای رفتاری در درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی امام رضا(ع) و درمانگاه شهید فقیهی در شیراز، مرکز خدمات جامع سلامت حافظ شهر صدرا و مراکز بهداشت تمامی شهرستان‌ها فعال است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا