معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی در حاشیه سی‌وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی مطرح کرد:
جوانه زدن زیست‌بوم کسب و کارهای خلاق صنایع‌دستی

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی هدف تشکیل غرفه زیست بوم کسب و کارها  حمایت معاونت‌صنایع‌دستی و هنرهای سنتی به‌منظور شبکه‌سازی و تعامل و هم‌افزایی در راستای توسعه ماندگار و هویت‌بنیان صنایع‌دستی عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری سینا، مریم جلالی  درباره غرفه زیست بوم کسب و کارها و شرکت‌های خلاق صنایع‌دستی توضیح داد: این گرد هم آمدن شروع شکل‌گیری یک تشکل حرفه‌ای اقتصادی با حضور اعضای زیست‌بوم کسب‌وکارهای خلاق صنایع‌دستی در حوزه‌های مختلف مربوط به صنایع‌دستی است.

او افزود: استارت‌آپ‌ها، شرکت‌ها، برندها و خانه‌های خلاق صنایع‌دستی از اقصی نقاط کشور از جمله اصفهان، گلستان، تهران و … ایده‌های نو، محصولات و طرح‌های خلاقانه خود در عرصه صنایع‌دستی را ارائه می‌کنند.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی ادامه داد: در این غرفه، سازهای ایرانی، لباس‌های ایرانی، پلتفرم‌های عرضه و فروش صنایع‌دستی، هدایا و سوغات  که هر کدام روایت‌های خاص خود را دارند با حضور ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با حمایت معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند.

جلالی هدف از تشکیل این زیست‌بوم را حمایت معاونت‌صنایع‌دستی و هنرهای سنتی به‌منظور شبکه‌سازی و تعامل و هم‌افزایی در راستای توسعه ماندگار و هویت‌بنیان صنایع‌دستی عنوان کرد.

منبع: میراث آریا

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا