کدام کتاب در دهه 60 پرفروش بود؟

در سالهای دفاع مقدس که نشر ایران با کمبود کاغذ و مشکلات چاپ مواجه بود، تنها یک کتاب بود که به عنوان یکی از اقلام ضروری و با دفترچه بسیج اقتصادی فروخته می‌شد.
 به گزارش خبرگزاری سیناپرس: شاید برایتان جالب باشد که بدانید این کتاب «هنر آشپزی» اثر رزا منتظری بود که در آن سالهای منتشر می‌شد و با استقبال مخاطب روبه رو می‌شد.
نویسنده این کتاب  فاطمه بحرینی، مشهور به رزا منتظمی که در روز سیزدهم مردادماه ۱۳۱۰ در شهسوار به دنیا آمد، اول آبان‌ماه ۱۳۸۸ چشم از جهان بست و در آرامگاه خانوادگی بحرینی (بصیرالسلطنه) به خاک سپرده شد.

 رزا منتظمی، معلم آشپزی و نویسنده کتابِ مشهور «هنر آشپزی» بود. خودش حتی از کتابش هم مشهورتر بود. کسی نمی‌گفت کتاب «هنر آشپزی»، همه می‌گفتند کتاب رزا منتظمی. گاهی کلمه کتاب را هم حذف می‌کردند.

بودِ رزا منتظمی به‌عنوان زنی که بیش از چهار دهه‌ گذشته را در آشپزخانه‌ ایرانیان حضور داشته، کافی بود. او «هنر آشپزی» را نخستین‌بار در سال ۱۳۴۳ با ۶۰۰ دستور غذایی منتشر کرد و خودش ناشر کتاب بود.

تقاضا برای این کتاب همواره چنان زیاد بوده است که حتی در دوران جنگ و با وجود کمبود کاغذ و مشکلات چاپ، تنها کتابی بود که به‌عنوان یکی از اقلام ضروری و با دفترچه بسیج اقتصادی فروخته می‌شد.

چاپ‌های اخیر «هنر آشپزی»، در دو جلد منتشر شده و بیش از ۱۷۰۰ غذای ایرانی و فرنگی را شامل می‌شود. فاطمه بحرینی، مشهور به رزا منتظمی که در روز سیزدهم مردادماه ۱۳۱۰ در شهسوار به دنیا آمد، اول آبان‌ماه ۱۳۸۸ چشم از جهان بست و در آرامگاه خانوادگی بحرینی (بصیرالسلطنه) به خاک سپرده شد.

منبع: خبرآنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا