معرفی معاونتهای دانشجویی برتر دانشگاههای دولتی کشور
به گزارش سینا از روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان، مجتبی شرانجانی هدف از این ارزیابی را شناسایی نقاط قوت و ضعف معاونتهای دانشجویی و تلاش برای ارتقا و بهبود خدمت رسانی به دانشجویان اعلام کرد.
مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی سازمان امور دانشجویان افزود: در این دوره از ارزیابی، ۷۵ درصد دانشگاهها عملکرد بهتری نسبت به دوره قبل داشتند و رشد امتیاز تا بیش از صد در صد داشتند که نشان دهنده تلاش دانشگاهها برای بهبود عمکردشان است.
شرانجانی تاکید کرد: در این دوره ارزیابی برای انگیزه بخشی بیشتر به دانشگاههای استانها و دانشگاههای کوچکتر، دانشگاهها با توجه به جمعیت دانشجویی در سه گروه دانشگاههای بزرگ (دارای جمعیت بیش از ۹ هزار نفر)، دانشگاههای متوسط (دارای جمعیت بین ۳ تا ۹ هزار نفر) و دانشگاههای کوچک (دارای جمعیت کمتر از ۳ هزار نفر)، تقسیم شدند که دانشگاههای برتر و شایسته تقدیر به شرح زیر است.
الف. دانشگاه های برتر:
در گروه دانشگاههای بزرگ:
دانشگاه صنعتی اصفهان
دانشگاه علامه طباطبایی
دانشگاه ارومیه
در گروه دانشگاههای متوسط (دارای جمعیت بین ۳ هزار تا ۹ هزار نفر):
دانشگاه دامغان
دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی رامین خوزستان
دانشگاه بینالمللی امام خمینی قزوین
در گروه دانشگاههای کوچک (دارای جمعیت کمتر از ۳ هزار نفر):
مجتمع آموزش عالی اسفراین
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دانشگاه صنعتی ارومیه
ب. دانشگاههای دارای بیشترین رشد امتیاز نسبت به ارزیابی قبلی
دانشگاههای بزرگ: دانشگاه ایلام
دانشگاههای متوسط: دانشگاه آی الله بروجردی
دانشگاههای کوچک: دانشگاه سراوان
شرانجانی افزود: با توجه به تجربیات کسب شده در دو دوره ارزیابی، شاخصهای ارزیابی در دست بازنگری است و امیدواریم بتوانیم ارزیابی سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ را براساس الگوی جدید ارزیابی در آبان ماه آغاز کنیم.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد این ارزیابی در سالهای بعد نیز ادامه پیدا کند تا وضعیت خدمات دانشجویی به نقطه مطلوب خود برسد.
گفتنی است، در پایان این نشست، از معاونتهای دانشجویی برتر و شایسته، تقدیر بعمل آمد.