پایش سلامت شناختی دانش آموزان با حمایت ستاد علوم شناختی
به گزارش سینا از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری سید محمد مهدوی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در آیین اختتامیه دومین کنگره دانشآموزی – دانشجویی علوم اعصاب علامه حلی با اشاره به ضرورت حفظ سرمایههای شناختی دانش آموزان گفت: دانشآموزان و دانشجویان به عنوان بخش مهمی از جامعه، سرمایه و دارایی کشور هستند و حاکمیت تلاش میکند تا سازوکارهایی را برای حفظ و ارتقای سلامت سرمایه های شناختی دراختیار نهادهای بهره بردار قرار دهد.
وی با بیان اینکه حفظ و ارتقای سرمایههای شناختی افراد جامعه به ویژه دانش آموزان از اهداف این ستاد به شمار میرود، افزود: تاسیس و تجهیز هدفمند آزمایشگاه ها و تربیت نیروی متخصص و نیز توسعه و گسترش مراکز پژوهشی در حوزه های علوم و فناوری های شناختی ازجمله سازوکارهای ارائه شده در مراکزعلمی، تحقیقاتی و آموزشی برای ترویج و ارتقای علوم شناختی است.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی با اشاره به اینکه درعرصه علوم و فناوری های شناختی گامهای مثبت و چشمگیری در سطح کشور برداشته شده است، گفت: علوم شناختی، فرصتی برای حرکت و پیشرفت به سوی دانش های نوین و تلاش برای دستیابی ابزارها و تجهیزات پیشرفته و نوین است.
وی در بخشی دیگر از اظهاراتش حمایت از توسعه فعالیت های تحقیقاتی و رونق کسب و کارها در اکوسیستم شناختی را از سیاست های راهبردی این ستاد عنوان و خاطرنشان کرد: این ستاد از دو رویداد مهم استارتاپی دانش آموزی برای افزایش فعالیت های پژوهشی، خلق ایده ها و فرصت های تحقیقاتی درحوزه علوم اعصاب و علوم شناختی و نیز پایش سلامت شناختی دانش آموزان به عنوان آینده سازان و امید آفرینان کشور با جدیت حمایت میکند.
دومین کنگره دانشآموزی – دانشجویی علوم اعصاب با هدف برقراری تعامل و همکاری میان دانش آموزان، دانشجویان، اساتید و محققان علاقه مند به فعالیت در رشته های علوم اعصاب با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی برگزارشد.
این رویداد علمی – پژوهشی توسط جامعه علوم اعصاب علامه حلی و با مشارکت و همکاری شماری از مراکز علمی، دانشگاهی و تخصصی به مدت دو روز در تهران برپا شد.