پژوهش‌های انجام شده توسط جهاددانشگاهی ناظر به حل مساله است

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی با اشاره به این که جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد عمومی واسطه بین دستگاه‌های اجرایی و مردم است، گفت: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد از کارآیی خوبی برخوردار است تا بتواند خدماتی که جامعه به آن نیاز دارد را یکپارچه و هم افزا کند.

به گزارش سینا از روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر سید جمال‌الدین حسینی با حضور در این سازمان و ضمن تبریک سالروز تشکیل جهاددانشگاهی، عنوان کرد: جهاددانشگاهی می‌تواند مشکلات و مسائل کشور را در بخش‌های مختلف حل کند و به همین دلیل اهمیت دارد که از همه افرادی که در این مجموعه فعالیت می‌کنند و نسبت به این رسالتی که بر دوش گرفته‌اند تقدیر و از فعالیت‌های آنان حمایت شود.

وی در خصوص فعالیت‌های جهاددانشگاهی خراسان رضوی، عنوان کرد: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در خراسان رضوی در خصوص سند آمایش از ظرفیت علمی و پژوهشی جهاددانشگاهی استان استفاده نموده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی به مطالعات سند آمایش توسط جهاددانشگاهی خراسان رضوی اشاره کرد و ادامه داد: استفاده از ظرفیت جهاددانشگاهی در استان برای مطالعه عملیاتی این سند نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به این که از جهاددانشگاهی انتظار انجام پژوهش‌های آکادمیک را نداریم، تاکید کرد: پژوهش‌های انجام شده توسط جهاددانشگاهی کاربردی و عملیاتی و ناظر به حل مساله است.

به گفته حسینی، یکی از مولفه‌های نظام برنامه‌ریزی در سطوح ملی، منطقه‌‎ای و استانی بهره‌مندی از ظرفیت نخبگان و خبرگان است و با استفاده از ظرفیت‌های مراکز علمی همچون جهاددانشگاهی می‌توان نظام برنامه‌‎ریزی را غنی کرد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مهمترین سرمایه جهاددانشگاهی، ارتباط با نخبگان و خبرگان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا