مهم‌ترین چالش دانشگاه‌ها در جذب هیئت علمی

رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فرآیند صدور کد استخدامی اعضای هیئت علمی را زمان‌بر عنوان کرد و گفت: این موضوع دانشگاه‌ها را با چالش مواجه کرده است.

به گزارش سینا از روابط عمومی وزارت علوم، محمد خلج‌امیر حسینی درباره بازبینی آئین‌نامه‌ها و قوانین جذب هیئت علمی گفت: قوانین جذب هیئت علمی از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی صادر شده است و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سیاست‌گذار قوانین نیست، بلکه مجری است. قوانین جذب در حال حاضر قوام خوبی دارد اما اجرا مهم است.

رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر افزود: اینکه دانشگاه‌ها سریع‌تر عمل کنند و مصاحبه‌های علمی و عمومی را با همین قوانین فعلی، برگزار کنند، سرعت فرایند جذب افزایش می‌یابد، طی دو سال گذشته سرعت این فرایند بسیار بالا رفته است.

وی تأکید کرد: قوانین عوض نشده بلکه تنها سرعت دانشگاه‌ها افزایش یافته است؛ البته با همین قوانین تا دو سه برابر هم جا دارد که سرعت فرایند جذب افزایش یابد.

خلج‌امیرحسینی میانگین فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها را در حال حاضر ۱۵ ماه عنوان کرد و افزود: مشکلی که اکنون در مورد جذب هیئت علمی دانشگاه‌ها بعد از تأیید هیئت مرکزی جذب با آن مواجه هستند، دریافت کد استخدامی است.

وی ادامه داد: سازمان‌های اداری استخدامی و برنامه بودجه علی‌رغم همکاری‌هایی که دارند ولی آمار‌ها نشان می‌دهد حتی تا یک‌سال هم این فرایند صدور کد استخدامی طول کشیده تا صادر شود.

رئیس مرکز جذب هیئت علمی وزارت علوم افزود: مواردی وجود دارد که تأیید شده‌اند و دانشگاه باید با آن‌ها قرارداد منعقد کند اما به دلیل این مشکل مجبور است از سایر منابع حقوق این افراد را تأمین کند که این موضوع باعث شده خیلی از دبیران جذب دانشگاه‌ها با این مشکل مواجه شوند.

وی ادامه داد: فرایند جذب هیئت علمی نسبت به گذشته بهتر شده است، گرچه‌ ایده‌ال نیست ولی چون صدور کد استخدامی زمان‌بر است دانشگاه‌ها را با چالش مواجه کرده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا