رونمایی از نخستین سکوی تامین مالی جمعی ارزی_ریالی در اینوتکس ۲۰۲۴

رونمایی از نخستین سکوی تامین مالی جمعی ارزی-ریالی کشور، تفاهم نامه با صندوق خطرپذیر فولاد و تفاهم نامه صادرات محصولات دانش بنیان با هیات تجاری روسیه از مهم ترین برنامه های صندوق توسعه فناوری های نوین در سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۴) است.

سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX۲۰۲۴) از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت امسال با حضور شرکت های فناور و نوآور داخلی و خارجی در محل پارک فناوری پردیس برگزار می شود و صندوق توسعه فناوری های نوین؛ حامی همیشگی شرکت های فناور و نوآور، امسال نیز همچون سال های گذشته در سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX۲۰۲۴) حضور دارد.

این صندوق پژوهش و فناوری با تکیه بر تجربه و کارنامه موفق خود در ارائه خدمات نوین مالی و فناوری به اکوسیستم فناور و نوآور کشور، در اینوتکس امسال نیز برنامه های مختلفی را در تقویم اجرایی خود دنبال می کند.

معاون اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری های نوین در خصوص برنامه های پیش رو این صندوق در نمایشگاه اینوتکس امسال گفت: این صندوق به عنوان صندوق پژوهش و فناوری پیشتاز در ارائه خدمات مالی به زیست بوم فناوری کشور، همواره به دنبال بهینه سازی فرآیندهای مالی و بهره مندی این اکوسیستم از ابزارهای به روز و نوین تامین مالی است.

محمد کلاهی در گفت و گو با ایرنا با اعلام خبر اخذ موافقت اصولی تاسیس نخستین «سکوی تامین مالی جمعی ارزی- ریالی» در کشور گفت: صندوق توسعه فناوری های نوین در راستای ارائه ابزارهای نوین تامین مالی در زیست بوم فناوری کشور در دی ماه ۱۴۰۲ موفق به اخذ موافقت اصولی تاسیس سکوی تامین مالی جمعی ارزی- ریالی از فرابورس ایران شد.

وی تصریح کرد: این سکو که با نام «نوین کراود» به ثبت رسیده است، نخستین سکوی تامین مالی ارزی کشور است که با همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی، فرابورس ایران و صرافی بانک ملی در حال رسیدن به مراحل اجرایی است. در این مدت پلتفرم و زیرساخت آن ایجاد شده و در مراحل پایانی اخذ مجوز فعالیت از فرابورس است.

معاون اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری های نوین به شعار امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، بستر نوین تامین مالی جمعی را به عنوان یکی از بهترین روش های تحقق شعار سال دانست و افزود: نرخ بازدهی مطلوب، تضمین اصل سرمایه و بازدهی کوتاه مدت پروژه ها از مزایای این سکوی تامین مالی جمعی است.

کلاهی ادامه داد: ضمن این که مجوز این سکو برای نخستین بار در کشور توسط یک صندوق پژوهش و فناوری با بیش از ۱۷ سال تجربه فعالیت مالی اخذ شده و بنا دارد که مسیر تامین مالی حوزه فناوری و تولید را با تکیه بر سرمایه های خرد هموار ساخته و چشم انداز روشنی را برای بهره مندی شرکت های دانش بنیان و فناور از این ابزار نوین تامین مالی ترسیم کند.

تفاهم نامه با هیات تجاری روسیه در راستای صادرات محصولات دانش بنیان

وی، توسعه بازار و تجاری سازی محصولات شرکت های دانش بنیان و فناور را از دیگر برنامه های این صندوق به ویژه در سال های اخیر بیان کرد و گفت: یکی از کشورهای هدف برای صادرات فناوری و محصولات دانش بنیان روسیه است. بر این اساس با بررسی، ارزیابی و مذاکرات صورت گرفته بین هیات تجاری روس و صندوق توسعه فناوری های نوین در یک سال اخیر، اکنون زمینه امضای تفاهم نامه همکاری با این هیات فراهم شده است.

معاون اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری های نوین این تفاهم نامه را زمینه ساز همکاری های جدید فناورانه بین ایران و روسیه دانست و تاکید کرد: در اینوتکس ۲۰۲۴ تامین نیازهای فناورانه دو کشور در قالب این تفاهم نامه به امضای صندوق توسعه فناوری های نوین و هیات تجاری روسیه می رسد.

تفاهم نامه با صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) فولاد مبارکه

کلاهی در ادامه، مدیریت و راهبری منابع در حوزه فناوری و پروژه های فناورانه را از دیگر برنامه های صندوق توسعه فناوری های نوین عنوان کرد و اظهار داشت: این مهم همواره با تکیه بر تجربه و کارنامه موفق همکاری صندوق با هلدینگ ها، شرکت های سرمایه گذاری و شرکت های بیمه دنبال شده است و صندوق قابلیت خود را در مدیریت و راهبری صحیح این منابع در حوزه فناوری و سرمایه گذاری با بازدهی مطلوب، اثبات کرده است.

وی به تفاهم نامه جدید این صندوق با یکی از بزرگ ترین صندوق های سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی اشاره کرد و افزود: در همین راستا در اینوتکس امسال صندوق توسعه فناوری های نوین تفاهم نامه همکاری دیگری را با صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه به عنوان یکی از بزرگترین صندوق های CVC حوزه فناوری امضا می کند.

توسعه فناورکارت با افزودن خدمات محصول ایران کارت بانک آینده

معاون اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری های نوین به آغاز پروژه «فناورکارت؛ نخستین نئوبانک شرکتی حوزه فناوری» در نمایشگاه اینوتکس سال گذشته اشاره کرد و یادآور شد: فناورکارت نئوبانکی به بزرگی زیست بوم فناوری کشور است و شکل گیری صحیح این خدمت کار بزرگی را می طلبد.

کلاهی افزود: به همین منظور و در راستای توسعه خدمات فناورکارت به فعالان زیست بوم فناوری کشور، امسال تفاهم نامه ای با شرکت بهین فردا؛ از مجموعه بانک آینده به منظور همکاری مشترک این دو مجموعه در توسعه این محصول و اضافه شدن خدمات جدید B۲C به خدمات موجود شرکتی این پلتفرم، در اینوتکس امضا می شود.

وی با تاکید بر گستردگی خدمات ایران کارت در کشور به عنوان دلیل نخست انعقاد این تفاهم نامه یادآور شد: تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری های نوین با شرکت بهین فردا به دلیل وسعت و کیفیت خدمات محصول ایران کارت و باشگاه مشتریان بانک آینده است. اضافه شدن این خدمات در کنار خدمات متعدد حقوقی و حقیقی موجود در پلتفرم فناورکارت آن را به محصولی ویژه و ممتاز برای استفاده شرکت های حوزه فناوری و پرسنل شاغل در شرکت ها و پارک های سراسر کشور تبدیل می کند.

سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری اینوتکس (INOTEX ۲۰۲۴) از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در محل پارک فناوری پردیس برگزار می شود. در این نمایشگاه صندوق توسعه فناوری های نوین به همراه شرکت های گروه خود در سالن ۳ غرفه ۳۳ حضور می یابد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا