سیزدهمین دوره جشنواره تیتر به میزبانی دانشگاه فردوسی برگزار میشود
به گزارش سیناپرس از روابط عمومی وزارت علوم، مهدی بادپا اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاهها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامههای محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر میشود.
نشست مرحله نهایی داوری این جشنواره با حضور شماری از استادان ارتباطات و رسانه از جمله علی نادری، سعید صدرائیان، امید مهدی نژاد، اکبر نصراللهی، علی رجبی، مرتضی خلفی زاده، حامد تیموری، رضا رخسایی، حامد یاقوتی، مهدی عرفاتی، سید شهاب واجدی، مرتضی درخشان و متین منتظمی برگزار شد.
فرآیند ارسال آثار برای این دوره از جشنواره از ابتدای آبان ۱۴۰۲ آغاز شد و علاقهمندان تا ۳۰ آذر وقت داشتند با مراجعه به وبسایت titrfestival.dmsrt.ir آثار خود را برای داوری ارسال کنند.
دانشجویان میتوانستند آثار خود را که از اول شهریور ۱۴۰۰ تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ منتشر شده در بخش رقابتی و در قالب اثر برگزیده، نشریه برگزیده، بخش مجازی، سایت یا وبلاگ، نشریات صوتی یا پادکست، نشریات کاغذی-الکترونیک، نشریه چندرسانه ای، آفلاین و الکترونیکی، گرافیک و موشن گرافیک، فیلم خبری و فتوکلیپ ارسال کنند.
همچنین بخش ویژه این دوره از جشنواره نیز شامل موضوعات دانشگاه و حل مسائل ملی، دانشجو و امید به آینده، دانشجو و روایت پیشرفت، دانشجو، انتخابات و مشارکت آگاهانه، دانشجو و آرمان های گام دوم انقلاب اسلامی بود که علاقمندان میتوانستند آثار خود را در یکی از چهار قالب گزارش، یادداشت، مصاحبه و مقاله در سامانه بارگذاری کنند.
گفتنی است جشنواره نشریات دانشجویی تیتر با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت فرهنگی واجتماعی وزارت علوم برگزار میشود. یازدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی به میزبانی وزارت علوم برگزار و دوازدهمین دوره به میزبانی وزارت بهداشت با شعار «عینیت در خبر، انصاف در تحلیل، آزادی در بیان» سال ۱۴۰۰ برگزار شد.