کنفرانس مدیریت فناوری برگزار می شود
به همت انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران سیزدهمین کنفرانس بینالمللی مدیریت فناوری از روز ۱۱ بهمن در دانشگاه شهید بهشتی آغاز به کار میکند و طی آن دستگاههای دولتی در کنار شرکتهای صنعتی و دانشگاهها نقش و اثرگذاری خود را در حوزه توسعه اقتصاد دانشبنیان به اشتراک میگذارند.
دکتر سید حبیب الله طباطبائیان، رئیس کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری ایران در گفتوگو با ایسنا، این کنفرانس را بزرگترین رویداد مدیریت علمی و فناورانه کشور دانست که از سال ۱۳۸۵ با اخذ مجوز کمیسیون انجمنهای علمی وزارت علوم آغاز به کار کرده است و گفت: در این کنفرانس، مدیران دستگاههای اجرایی و شرکتهای بزرگ صنعتی کشور، توسعهدهندگان کسب و کارها، نهادهای مالی سرمایه و خطرپذیر در حوزه اقتصاد دانشبنیان و بالاخره شرکتهای دانشبنیان و دانشگاهیان گرد هم میآیند تا آخرین موضوعات و دستاوردهای مهم این حوزه را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
وی معرفی پایاننامهها، مقالات و تجربه برتر در حوزه مدیریت فناوری و نوآوری را از برنامههای جنبی این کنفرانس ذکر کرد و ادامه داد: در سال جاری نیز سیزدهمین دوره بینالمللی و هفدهمین دوره ملی این کنفرانس در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۱ و ۱۲ بهمن با موضوع «زیستبوم نوآوری، شرکتهای بزرگ و اقتصاد دانشبنیان و نوآور» در مرکز همایشهای بینالمللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد.
طباطبائیان اظهار کرد: محورهای موضوعی این کنفرانس به این شرح است:
* زیست بوم نوآوری با محوریت شرکتهای بزرگ
* نوآوری شرکتی
* سیاستگذاری، تنظیمگری و مدیریت فناوریهای نوظهور (هوش مصنوعی، زنجیره بلوکی و کلان داده)
* اقتصاد نوآوری و فناوری
* اقتصاد پلتفرمی، تحول دیجیتال و انقلاب صنعتی چهارم
* اقتصاد دانشبنیان و تابآوری در فضای تحریم
* همکاری دانشگاه و صنعت، نوآوری باز و زیستبوم نوآوری و فناور ی
* هوشمندی فناوری و نوآوری، آیندهپژوهی و آیندهنگاری
* مسالهمحوری در سیاستگذاری فناوری و نوآوری
* نوآوری اجتماعی، نوآوری فراگیر و نوآوری به صرفه
* حقوق، مدیریت و اقتصاد مالکیت فکری
* نوآوری و اقتصاد سبز، اقتصاد گردشی، اقتصاد پایدار و اقتصاد کمینه کربن
* سیاستها، نهادها و سازوکارهای تامین مالی نوآوری
* سیاستگذاری و حکمرانی فناوری و نوآوری
* نظام نوآوری ملی، بخشی، منطقهای و فناورانه و فرارسی فناوری
* دیپلماسی فناوری و نوآوری.
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر اینکه این کنفرانس در سه بخش برگزار میشود، یک بخش آن را مختص به بررسی فعالیتهای آموزشی و پژوهشی دانست و گفت: در بخش دوم کنفرانس به بررسی نقش شرکتهای صنعتی بهویژه شرکتهای بزرگ ملی در پیشبرد اقتصاد دانشبنیان پرداخته میشود و در بخش سوم نیز تمرکز بر ارائه گزارشی درباره فعالیت مهمترین نهادهای دولتی و سیاستگذار در توسعه اقتصاد دانشبنیان خواهد بود.
رئیس کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری ایران یادآور شد: این کنفرانس فرصتی است تا تجارب کشور در حوزه توسعه اقتصاد دانشبنیان به اشتراک گذاشته شود، ضمن آنکه فعالان حوزه نیز با یکدیگر ملاقات خواهند داشت.
وی برگزاری کارگاههای آموزشی را از دیگر برنامههای این رویداد فناورانه عنوان کرد و گفت: «تجاریسازی فناوری»، «کسب کاره فناورانه»، «تحول دیجیتال» و «نوآوری اجتماعی» از عناوین این کارگاهها به شمار میرود.
طباطبائیان در پایان نیز شرکت در کنفرانس و استفاده از ظرفیت پخش همزمان سخنرانیها و پانلهای مربوطه در شبکههای اجتماعی را به همه متخصص در بخشهای مختلف دانشگاهی، صنعتی و دولتی دستاندرکار توسعه علمی و فنی کشور توصیه کرد.