زیست‌بوم نوآوری شرق ایران راه‌ اندازی می شود

سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به ارتباط با سایر دانشگاه‌ها برای حل مسائل کشور گفت: در این راستا به دنبال این هستیم که زیست‌بوم نوآوری شرق کشور را راه‌اندازی کنیم.
مسعود میرزایی شهرابی در اجلاس روسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری که با محوریت نظام ارتقاء بهره‌وری در آموزش عالی (ناب) در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، با اشاره به تاریخچه تاسیس این دانشگاه گفت: دانشگاه فردوسی مشهد در سال ۱۳۲۸ تاسیس شد و از دانشگاه‌های جامع کشور است.داین دانشگاه ۸۰۰ عضو هیئت علمی و بیش از ۵۰۰ عضو هیئت علمی با مرتبه استادی و استادیاری دارد.
وی خاطر نشان کرد: ۲۵ هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که از میان آن‌ها، ۲ هزار نفر دانشجوی بین‌المللی هستند.
سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به اهداف این دانشگاه از جمله انگیزه‌سازی و حل مسئله گفت: ما به دنبال این هستیم که برای نیل به هدف تمدن نوین اسلامی، مولفه‌های رشد اقتصادی و علمی کشور را با کیفیت بالا به سرانجام برسانیم و با ایجاد دانشگاه نسل چهارم با کمک ظرفیت‌های استانی بتوانیم نقش‌آفرینی جدی داشته باشیم.
وی با اشاره به راه‌اندازی پردیس فناوری این دانشگاه خاطر نشان کرد: قصد داریم دانش آموخته‌های این دانشگاه در ایجاد ارزش افزوده فعالیت کنند.
میرزایی شهرابی به فعالیت در حوزه فرهنگی اشاره کرد و گفت: با وجود بیش از یک‌هزار زائر، به دنبال این هستیم که فعالیت‌های فرهنگی را در تعامل با تک‌تک نهادها عملیاتی کنیم.
وی خاطر نشان کرد: در این استان بیش از ۱۰۰ مرکز آموزشی وجود دارد و دانشگاه فردوسی مشهد به دنبال این است که شبکه‌سازی مبسوطی در این زمینه داشته باشد.
سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به ارتباط با سایر دانشگاه‌ها برای حل مسائل کشور گفت: در این راستا به دنبال این هستیم که زیست‌بوم نوآوری شرق کشور را راه‌اندازی کنیم.
وی به تغییر نحوه مصرف انرژی در دنیا اشاره کرد و گفت: این تغییر الگوی انرژی باعث می‌شود تغییر شگرفی در موضوعات اقتصادی منطقه و دنیا ایجاد شود. امیدواریم در این زمینه بتوانیم نقش‌آفرینی کنیم.
میرزایی شهرابی حضور آمریکا در افغانستان را موضوع انرژی دانست و گفت: این حضور به دلیل انرژی سبز و انرزی برگرفته از صنایع معدنی مثل مس، لیتیوم و تالک بود.
وی اظهار کرد: عنصر لیتیوم برای باطری‌ها و مس برای دستگاه‌های ذخیره انرژی اهمیت زیادی دارند و جزو فلزات استراتژیک هستند.

بهاره صفاری

جانشین سردبیر خبرگزاری سینا؛ روزنامه نگار در ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا