کاهش درد لولهگذاری بیماران تنفسی با ابزار هوشمند
با تولید و تجاریسازی دستگاه کنترلکننده هوشمند فشار کاف لوله تراشه توسط یکی از شرکتهای فناور، مشکلات و نگرانیهای ناشی از لولهگذاری بیماران بخشهای تنفسی و مراقبتهای ویژه کاهش یافت.
مسلم بگل، مدیر عامل این شرکت با اشاره به تولید و تجاریسازی کنترلکننده هوشمند کاف لوله تراشه، گفت: این دستگاه برای بخشهای مراقبت ویژه، بیماران اتاق عمل با زمان عمل طولانی و بیماران تحت ونتیلاتور در منزل کاربرد دارد و یکی از دغدغههای اصلی پرستاران و پزشکان را که نظارت و کنترل فشار کاف لوله تراشه است، رفع میکند.
وی دقت بسیار بالا در اندازهگیری فشار و استفاده از میکروپمپهای دقیق برای کنترل فشار کاف لوله تراشه را از مهمترین مزایای این دستگاه عنوان کرد و افزود: این دستگاه نشتیهای احتمالی در کاف لوله تراشه را هشدار میدهد و فرآیند قرار دادن لوله بیماران را برای کادر درمان تسهیل میکند. افزایش دقت در فرآیند قرار دادن لوله و جلوگیری از افزایش بیش از اندازه فشار در محل تماس بالشتک هوای لوله تراشه به جداره تراش، جزء دیگر مزیتهای این محصول به شمار میرود.
بگل، کاهش یا حذف عوارض ناشی از لولهگذاری تراشه را از دیگر مزایای این دستگاه نام برد و اظهار کرد: در اثر لولهگذاری عوارض و مشکلاتی مانند ناراحتی بیمار، تورم بافتی، ایسکمی بافت زمینهای، نکروز و … پیش میآید که این دستگاه ضمن کاهش این عوارض، پیشگیری از کاهش بیش از حد فشار و ایجاد مسیر نشتی گازهای ورودی در محل تماس بالشتک هوای لوله تراشه به جداره تراشه، کاهش میزان صدمات و درگیریهای حاصل از نامناسب بودن فشار بالشتک هوای لوله داخل تراشه و کاهش بار فعالیت و استرس کاری پرستاران در بخشهای مختلف بیمارستانی را به ارمغان میآورد.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، مدیر عامل این شرکت با بیان اینکه تولید این دستگاه با بازخورد فوقالعاده کادر درمان و مسئولان واحدهای تجهیزات و ملزومات پزشکی مواجه شده است، افزود: با توجه به اینکه مهندسان مجرب و متخصص ایرانی، سختافزار و نرمافزار دستگاه کافسنج لوله تراشه را ساختهاند، خودکفایی در این حوزه میتواند از خروج ارز و وابستگی به خارج کشور جلوگیری کند.
No tags for this post.