تأکید رعایت سرعت و دقت در رسیدگی به پروندههای متقاضی هیئت علمی
به گزارش سیناپرس از روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه مازندران، نشست روسا و دبیران هیئت اجرایی جذب و مسوولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استانهای گیلان، مازندران و گلستان با حضور محمد خلج امیرحسینی رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در روز پنجشنبه ۲۸ دی ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) نوشهر برگزار شد.
بر اساس این گزارش، در این نشست که با هدف هماندیشی درباره اعمال دقت و سرعت در فرآیند جذب و تعیین تکلیف بهموقع متقاضیان و تبیین مسایل و مشکلات روند جذب برگزار شد،
حشمتالله علینژاد رئیس دانشگاه مازندران گزارشی از وضعیت جذب اعضای هیأت علمی در دانشگاه مازندران ارائه کرد و ضمن قدردانی از همکاری و همراهی کلیه اضلاع جذب اعم از هیاتهای اجرایی جذب دانشگاه و استان مازندران، مراجع استعلامات و تحقیقات، از رییس و همکاران مرکز جذب و دفتر نظارت و ارزیابی وزارت علوم و همکاران دفتر تحقیق استان مازندران تشکر کرد.
دانشگاه مازندران در راس دانشگاههای کشور در جذب اعضای هیات علمی
رئیس مرکز جذب وزارت علوم با اشاره به آیات و احادیث در اهمیت شغل معلمی گفت: مهمترین وظایف یک معلم، مردمیبودن، تزکیه، تعلیم قوانین الهی و بیان آیات الهی است.
خلج تاکید کرد: انتخاب یک فرد به عنوان استاد دانشگاه، علاوه بر اعطای جایگاه معلمی و مرجعیت علمی، به معنای اعطای جایگاه و مرجعیت اجتماعی، فرهنگی و سیاسی به وی نیز میباشد؛ پس باید دقت شود آیا جذب او برای کشور و انقلاب مفید است یا مضر؟
رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم تصریح کرد: برخلاف کشورهای غربی که اساتید دانشگاه فقط مطالب علمی را بیان میکنند و عملا حق اظهار نظر در مسایل سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را نداشته و در خفقان بهسر میبرند، در جمهوری اسلامی استادان دانشگاه میتوانند آزادانه به بیان نظرات سیاسی و اجتماعی خود بپردازند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری، بر نقش اساتید در تربیت نسل علمی دلبسته به دین و کشور تأکید کرد و به اعضای هیئتهای جذب دانشگاهها توصیه کرد که دو مولفه سرعت و دقت را در رسیدگی به پروندههای متقاضیان جذب بهطور جدی پیگیری و سرلوحه کار فرآیند جذب قرار دهند.
رئیس مرکز جذب وزارت علوم در بخش دیگری از سخنان خود ضمن بیان عملکرد دانشگاهها در زمینه جذب اعضای هیئت علمی، دانشگاه مازندران را در راس دانشگاههای کشور در جذب از فراخوان آبان 1400 تاکنون معرفی نمود و از ریاست دانشگاه، اعضای هیئت اجرایی جذب و اعضای کارگروههای بررسی توانایی علمی، صلاحیت عمومی و دبیرخانه جذب دانشگاه، تقدیر و تشکر کرد.
گفتنی است؛ در ابتدای این نشست، امیر دکتر آریا شفقت رودسری، رئیس دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) نوشهر، یکی از رمزها و دلایل توفیقات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی را که به بیان مقام معظم رهبری به عنوان نیروی راهبردی توصیف گردیده است، جذب اساتید متخصص، متعهد و دلسوز دانست و نقش استادان دانشگاه را در سازندگی و توسعه کشور بسیار مهم و برجسته خواند.
در ادامه جلسه، هر یک از حاضران در این هماندیشی، به بیان نظرات خود پرداختند.