کالای خود را در نمایشگاه‌های بین‌المللی نمایش دهید

برگزاری پاویون در نمایشگاه‌های بین‌المللی یکی از بهترین فرصت ها برای ارائه محصول به خریداران بین‌المللی است. کشورها و نمایشگاه‌های منتخب برای برگزاری پاویون دارای شرایط خاص و مهمی هستند تا بازدهی حضور شرکت‌ها در دیگر کشورها بالاتر رود. مثلا کشورهای برگزار کننده می‌بایست علاوه بر اینکه مقصد صادراتی محصولات ایرانی هستند، درگاه و هاب صادراتی به دیگر کشورها نیز باشند.

نمایشگاه‌ها باید فضایی بیش از ۱۰۰۰۰متر فضای نمایشگاهی و بیش از ۴۰۰ غرفه‌دار داشته باشند. همچنین می‌بایست بیش از ۲۰ پاویون از دیگر کشورها در نمایشگاه برگزار شود و حداقل ۳۰۰۰۰نفر بازدیدکننده عمومی و تخصصی داشته باشد. در صورت احراز این شرایط، با حمایت مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری پاویونی برای شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه برپا می‌شود. حمایت های مرکز تعاملات از شرکت‌ها برای حضور در این پاویون‌ها شامل بیش از ۵۰% از مجموع هزینه‌های زیر می‌شود:

  • برگزاری جلسات B2B
  • چاپ کتابچه محصولات
  • دریافت ویزا
  • هزینه های بلیت و ترنسفر
  • هزینه های اقامت شرکت ها
  • مترجم

همچنین در کریدور صادرات حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی نیز شامل حال شرکت‌ها می‌شود و تجمیع حمایت‌های هزینه‌های حضور در نمایشگاه را برای هر شرکت تا حدود ۷۰% کاهش می‌دهد. تاکنون بیش از ۴۵۰ شرکت از حمایت‌های برگزاری پاویون مرکز تعاملات استفاده کرده‌اند و در سال جاری ۱۶ پاویون در کشورهای روسیه، چین، امارات، ترکیه و … برای شرکت‌ها برگزار شده است. حمایت‌های مرکز تعاملات به برگزاری پاویون محدود نمی‌شود و در صورتی که خروجی شرکت‌ها در پاویون مثبت باشد، حدود ۴ ماه بعد از رویداد، یک برنامه ی اعزام به همان کشور برای شرکت، جهت پیگیری تفاهم‌نامه‌های منعقد شده، انجام می‌شود.

اعزام و برگزاری جلسات B2B برای شرکت‌های دانش‌بنیان

در مورد نمایشگاه‌هایی که ظرفیت برگزاری پاویون وجود ندارد، شرکت‌ها در برنامه‌های اعزام می‌توانند حضور پیدا کنند. ممکن است در برخی از نمایشگاه‌های تخصصی و بزرگ، امکان گرفتن پاویون به نام ایران نباشد. در این صورت برای بهره‌مندی شرکت‌ها از فضای نمایشگاه و آشنایی با دیگر شرکت‌ها، برنامه‌های اعزام تدوین شده‌اند. البته اعزام فقط مختص نمایشگاه‌های بزرگ نیست و نمایشگاه‌های کوچکی که ظرفیت بالقوه صادراتی دارند نیز مسمول حمایت‌های اعزام می‌شوند.

حمایت‌ها جهت اعزام شرکت‌ها شامل همان پکیج کامل پاویون‌ها می‌شود و هزینه‌های حضور در نمایشگاه با استفاده از این حمایت‌ها کاهش چشم‌گیری خواهد داشت. تاکنون بیش از ۹۰۰ شرکت از خدمات اعزام‌های بین‌المللی از طریق کریدور صادرات بهره‌مند شده‌اند. این اعزام‌ها در سال ۱۴۰۲ به کشورهای فرانسه، روسیه، چین، امارات، عمان، هند، ترکیه، ترکمنستان و … انجام شده است.

حمایت از حضور مستقل در نمایشگاه‌های بین‌المللی

بیش از ۲۵۰ نمایشگاه معتبر در دنیا وجود دارد که شرکت‌ها می‌توانند با استفاده از حمایت حضور مستقل، در آن حاضر شوند. حمایت‌های این بخش تا ۷۰% و شامل فاکتورهای غرفه و غرفه‌سازی می‌شود.

نحوه ی استفاده از حمایت‌های توسعه بازار بین‌المللی

متقاضیان استفاده از حمایت‌های مرکز تعاملات جهت حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی از طریق کریدور صادرات می‌بایست پیش از هر اقدامی به سامانه ارزیابی باشگاه شرکت‌های صادراتی دانش‌بنیان IHTECC وارد شوند. فرآیند ارزیابی شرکت‌ها به راحتی و به صورت سیستمی انجام می‌شود و تنها شامل 100 سوال چهارگزینه‌ای است. برای ارزیابی توانمندی صادراتی خود به سایت زیر مراجعه کنید:

http://ihtecc.eracore.ir/sysworkflow/en/neoclassic/login/login

همچنین جهت مشاهده آموزش ثبت‌نام در ارزیابی صادراتی اینجا را بخوانید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت راهنمایی با باشگاه شرکت‌های صادراتی دانش‌بنیان تماس بگیرید:
۰۲۱۶۳۱۰۳۳۳۴
۰۹۰۵۷۱۳۹۱۴۶

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا