از شرکتهای دانشبنیان امیریه بگیرید
رفع مشکل سربازی فارغالتحصیلان فنی و حرفهای
عباس رییسپور در حاشیه آیین تجلیل از دانشجویان برتر دانشکده فنی و حرفهای علامه حسنزاده آملی که به مناسبت روز دانشجو برگزار شد، در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر دانشجویان دانشگاههای فنی و حرفهای پس از فارغالتحصیل شدن برای انجام خدمت مقدس و ضرورت سربازی برخلاف دیگر مراکز آموزشی که تا مقاطع بالاتر امکان ادامه تحصیل دارند، با مشکل مواجه هستند و این وضعیت باعث دوری مقطعی آنان از شرایط کار خواهد شد.
وی افزود: برای برطرف شدن این مشکل و آسودگی خاطر دانشجویان فارغالتحصیل از دانشگاههای فنی وحرفهای به خصوص دانشکده فنی وحرفهای علامه حسنزاده آملی، در حال حاضر با دو شرکت دانشبنیان در شهرستان آمل ارتباط و تعامل خوبی برقرار شده و متعهد شدهاند که از دانشجویان فارغالتحصیل این دانشکده به عنوان سرباز در مجموعه واحد صنعتی خود به عنوان سرباز امریه استفاده کنند.
کمبود شرکتهای دانش بنیان، چالش اصلی
رییس دانشکده فنی و حرفهای علامه حسنزاده آملی اضافه کرد، متاسفانه تعداد شرکتهای دانشبنیان در سطح شهرستان کم است و تعداد نفراتی هم که بتوانند به عنوان سرباز امریه جذب کنند، بسیار کم است.
رییسپور اضافه کرد: انتظار میرود مسئولان نهادهای بالادستی در تعامل و برقراری حلقههای ارتباط دانشگاه و صنعت، نسبت به این مهم اهتمام جدی داشته و در جهت رفع این معضل مهم نیز تصمیم هوشمندانهای اتخاذ کنند.
رسالت دانشگاه فنی و حرفهای، آموزش نیروهای ماهر در صنعت و تولید
وی ادامه داد: یکی از رسالتهای دانشگاه فنی وحرفهای، آموزش نیروهای ماهر، تکنسین و به اصصلاح آچار به دست است و تعامل نزدیکی با صنایع در سالهای اخیر داشته است.
رییس دانشکده فنی و حرفهای علامه حسنزاده آملی، گفت: درسالهای اخیر با شرکتهای مهم تولیدی و صنعتی معتبر در سطح شهرستان همکاریها و تفاهمنامههای خوبی مبادله شده که این واحد دانشگاهی توانسته بخشی از نیازهای کاری مورد نیاز این شرکتها را تامین کند.
رییس پور، با تاکید براینکه همه تلاش و اهتمام دانشکده فنی و حرفهای علامه حسنزاده آملی این است که رشتههای مورد نیاز تولید و صنعت شهرستان آمل در این واحد دانشگاهی تقویت و توسعه یابد، اضافه کرد: رشتههایی مثل برق صنعتی، مکانیک، ساخت و تولید و دیگر رشتههای مشابه مورد نیاز جدی صنایع است و این دانشکده نیز در همین راستا فعالیتهای آموزشی خود را دارد.
افزایش حدود ۸۰ درصدی علاقمندی به تحصیل در دانشکده فنی وحرفهای
رییسپور همچنین به افزایش حدود ۸۰ درصدی شمار دانشآموزان رشتههای کار و دانش و فنی وحرفهای برای تحصیل در دانشکده فنی و حرفهای علامه حسنزاده آملی در سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: در حال حاضر تعداد دانشجویان این واحد دانشگاهی به حدود ۱۱۲۰ دانشجو در ۱۵ کد رشته فنی و مهندسی رسیده است.
وی یادآور شد: خوشبختانه فارغالتحصیلان دانشکدههای فنی و حرفهای با مهارت آموزی که در هر رشتهای دارند، در مقایسه با دیگر واحدهای دانشگاهی از شرایط جذب در بازار کار و یا ایجاد کسب وکارهای مستقل برخوردار هستند.
دراین مراسم که ” ذات الله زارعی ” فرماندار ویژه شهرستان آمل نیز حضور داشت، از دانشجویان نمونه بخشهای مختلف علمی، فرهنگی، آموزشی و ورزشی این دانشگاه در یک سال گذشته تجلیل شد.