گسترش همکاری انستیتو پاستور با کمیته دائمی همکاریهای علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی
در بازدید دکتر اقبال چودری، مدیر کمیته دائمی همکاریهای علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی (کامستک) از انستیتو پاستور ایران، تفاهمنامه همکاری بین این کمیته و انستیتو پاستور ایران به امضای طرفین رسید.
به گزارش سیناپرس، بر اساس این تفاهمنامه، طرفین توافق کردند که در زمینههایی نظیر توسعه و اجرای برنامههای آموزشی مشترک و برنامههای در زمینههای پژوهشی، فناوری و نوآوری، سازماندهی رویدادهای ملی و بینالمللی مانند کارگاهها، کنفرانسها، نمایشگاهها و دورههای آموزشی مشترک، تبادل دانشجویان، کارشناسان و اعضای هیات علمی به منظور توسعه حرفهای و بهبود فعالیتهای علمی همکاری داشته باشند. همچنین مقرر شد انستیتو پاستور ایران به عضویت در کنسرسیوم تعالی کمیته دائمی همکاریهای علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی درآید.
پروفسور دکتر اقبال چودری، مدیر کمیته دائمی همکاریهای علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی (کامستک) در این دیدار، حضور در انستیتو پاستور ایران را فرصتی ارزشمند برای گسترش همکاریهای کامستک با انستیتو پاستور ایران، به عنوان مؤسسهای متمایز در ایران و جهان و بالاخص در حوزه بیماریهای عفونی و واکسن دانست و همکاری نزدیک انستیتو پاستور ایران با کامستک را در حوزههای مورد توافق خواستار شد.
دکتر رحیم سروری، رئیس انستیتو پاستور ایران نیز ضمن معرفی فعالیتها و توانمندیهای انستیتو پاستور ایران، آمادگی این انستیتو را برای گسترش همکاریهای همهجانبه علمی با کمیته دائمی همکاریهای علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی اعلام کرد.
در ادامه، تعدادی از مدیران و اعضای هیات علمی انستیتو پاستور ایران نیز ضمن معرفی قسمتی از توانمندی های انستیتو پاستور ایران، به بیان پیشنهاداتی برای همکاری های مشترک پرداختند. در پایان مقرر شد جلسات هماهنگی برای نهایی سازی توافقات در آینده به طور منظم تشکیل شود.
به نقل از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، «کامستک» در سومین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی که در سال ۱۹۸۱ برگزار شد، تأسیس شده است. مأموریت اصلی این کمیته، تقویت همکاری بین کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در علم و فناوری و ارتقای قابلیتهای آنها از طریق آموزش در زمینههای جدید، انجام اقدامات بعدی و اجرای قطعنامههای سازمان همکاری اسلامی و تهیه برنامهها و ارائه پیشنهادهایی با هدف افزایش توانمندی کشورهای مسلمان در حوزه علم و فناوری با هدف نهایی ایجاد یک فرهنگ علمی، علاوه بر استفاده از علم و فناوری به عنوان یک مشارکت کننده عمده در توسعه اجتماعی-اقتصادی و صنعتی شدن سریع است.
No tags for this post.