یافته های اخیر محققان نشان داده اند
از بی تحرکی در دوران کودکی تا مشکل قلبی در بزرگسالی
محققان انجمن قلب اروپا در مطالعه جدیدی دریافتند:بی تحرکی در دوران کودکی، حتی در کودکانی که از وزن طبیعی و سطح فشار خون نرمالی برخوردار هستند، می تواند زمینه ای برای حملات قلبی و سکته مغزی در مراحل بعدی زندگی باشد.
به گزارش سیناپرس، پژوهشگران توضیح دادند: لحظات بی تحرکی در کودکان با سنگین تر شدن قلب در دوران جوانی مرتبط بوده، که بر اساس مطالعاتی که روی بزرگسالان انجام شده است می دانیم منجر به افزایش احتمال حمله قلبی و سکته مغزی می شود. این، اولین مطالعه ای است که تأثیر تجمعی زمان بی تحرکی در دوران کودکی را بر خطر بروز آسیب های قلبی در مراحل بعدی زندگی بررسی می کند.
در سن 11 سالگی، کودکان، به مدت یک هفته از ساعت هوشمند دارای یک ردیاب برای محاسبه زمان فعالیت آنها، استفاده کردند. این فرایند در 15 سالگی و دوباره در 24 سالگی تکرار شد. محققان با بررسی داده های 766 کودک دریافتند که در 11 سالگی، کودکان به طور متوسط 362 دقیقه در روز بی تحرک بودند که این میزان در نوجوانی به 474 دقیقه در روز و سپس در 24 سالگی، به روزانه 531 دقیقه افزایش یافت.
نتایج تحقیاتی نشان داد: هر یک دقیقه افزایش در زمان بی تحرکی از 11 تا 24 سالگی با افزایش توده بطن چپ همراه بود. یافته های یک مطالعه پیشین نشان داده بودند که افزایش در توده بطن چپ در طی یک دوره هفت ساله، خطر بیماری قلبی، سکته مغزی و مرگ را دو برابر می کند.
دانشمندان خاطرنشان کرده اند: والدین می توانند با بردن فرزندانشان برای پیاده روی یا گردش و محدود کردن زمانی که کودکان در رسانه های اجتماعی و بازی های ویدیویی صرف می کنند، آنها را به تحرک بیشتر تشویق کنند و از این طریق، خطر بروز مشکلات قلبی در دوران جوانی را کاهش دهند.
به گزارش سیناپرس،نتایج تحقیقاتی این مطالعه در کنگره سالانه انجمن قلب و عروق اروپا ارائه شده اند.
مترجم: سنا دلفیه
No tags for this post.